Kwalitaria

Kwalitaria is de meest vooruitstrevende cafetariaformule van Nederland.

Op meer dan 140 locaties genieten gasten dagelijks van onze (h)eerlijke producten van Hollandse bodem. Écht lekker eten met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid; daar staan we voor. Wil jij ook het beste uit jezelf en jouw onderneming halen? Dan zit je goed bij Kwalitaria!

De beste ondersteuning

We zoeken enthousiaste ondernemers die met trots het merk uitdragen. Als franchisenemer van Kwalitaria kun je rekenen op de beste marketing, inkoop en ondernemerssupport. Zo kun jij je focussen op wat je het liefste doet: ondernemen! Je bevindt je in een netwerk van meer dan 130 topondernemers, een bron van kennis en ervaring om het beste resultaat te behalen.

Resultaat boeken

Kwalitaria heeft zich de afgelopen 25 jaar bewezen als een ijzersterke formule. De omzet is in 2016 met ruim 11% gestegen ten opzichte van 2015. Maar liefst 7% hoger dan de gemiddelde stijging in de markt! Wij zijn nieuwsgierig naar wat jouw gasten willen, wat hen drijft en waarom zij hun keuzes maken. Op basis hiervan ontwikkelen we continu onze producten en bewaken we de kwaliteit van het assortiment. Met resultaat! 

Sluit je nu aan!

Kwalitaria zoekt enthousiaste (startende) ondernemers. Heb jij ervaring in de horeca/foodservice, een hands-on mentaliteit, ben je altijd gastvrij en beschik je over de juiste middelen? Neem dan contact met ons op! Ga naar www.kwalitaria.nl/franchise of vraag direct meer informatie aan.

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
1990
Aantal vestigingen
142
Waarvan franchise
141
Entreegeld
€ 16.000
Jaarlijkse fee
% vd omzet
NFV lid
Ja