Kwalitaria

Kwalitaria is de meest vooruitstrevende cafetariaformule van Nederland.

Op meer dan 140 locaties genieten gasten dagelijks van onze (h)eerlijke producten van Hollandse bodem. Écht lekker eten met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid; daar staan we voor. Zo maken we bijvoorbeeld onze burgers van duurzaam Hollands MRIJ-rundvlees, beleggen we de burgers met de beste toppings en serveren we ze op een biologisch broodje. Wil jij ook het beste uit jezelf en jouw onderneming halen? Dan zit je goed bij Kwalitaria!

Alles voor het beste resultaat

Als franchisenemer bij Kwalitaria draag je met trots het merk uit. Dankzij goede ondersteuning vanuit de formule, kun jij je focussen op het lokaal ondernemerschap. Met meer dan 130 collega-ondernemers beschik je ook nog eens over een bron van kennis en ervaring. Dé ingrediënten om van jouw zaak een groot succes te maken. Je kunt er zelfs voor kiezen om jouw Kwalitaria uit te breiden met een Délifrance shop-in-shop om het lunchmoment uitstekend te bedienen. Kortom, als franchisenemer bij Kwalitaria ga je voor het beste resultaat en kun je rekenen op:

  • Een sterk merk
  • Effectieve marketing
  • Persoonlijke ondernemerssupport
  • Inkoopvoordelen
  • Groot netwerk van collega-ondernemers

Resultaat boeken

Bij Kwalitaria kijken we niet alleen naar de behoeftes van vandaag, maar ook naar morgen. Vanuit het servicekantoor volgen we alle trends en ontwikkelingen in de markt. Wij zijn nieuwsgierig naar wat jouw gasten willen, wat hen drijft en hoe zij hun keuzes maken. Op basis hiervan ontwikkelen we continu onze producten en bewaken we de kwaliteit van het assortiment. Zo lopen onze franchisenemers altijd voorop. Met resultaat! We worden elk jaar beloond met een mooie omzetgroei die hoger ligt dan de gemiddelde groei in de markt.

Sluit je nu aan!

Kwalitaria zoekt enthousiaste (startende) ondernemers. Heb jij ervaring in de horeca/foodservice, een hands-on mentaliteit, ben je altijd gastvrij en beschik je over voldoende eigen vermogen? Neem dan contact met ons op! Ga naar www.kwalitaria.nl/franchise of vraag direct meer informatie aan.

Kwalitaria
beurs
Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
1990
Aantal vestigingen
142
Waarvan franchise
141
Entreegeld
€ 16.000
Jaarlijkse fee
% vd omzet
NFV lid
Ja