Geslaagde Franchise+ bijeenkomst

Afgelopen dinsdag vond de themabijeenkomst ‘Effectief recruitment van franchisenemers’ plaats. Het werven en selecteren van goede franchisenemers loopt als een rode draad door iedere franchiseorganisatie. Alles staat of valt met de prestaties van de franchisenemers. De franchisenemers dienen te voldoen aan het gewenste profiel. Reden genoeg voor Franchise+ om speciaal voor franchisegevers over dit onderwerp een themabijeenkomst te organiseren, met medewerking van Koelewijn & Partners en Personal Fitness Nederland

Ferdinand Molenaar, Recruitment Consultant bij Koelewijn & Partners, vertelde onder andere over het efficiënt inrichten van het recruitmentproces, promotie van de formule bij kandidaten en het werven met een effectieve marketingmix waaronder via Social Media.

Franchisegever Jos Vermeer van Personal Fitness Nederland legde aan de ruim 50 aanwezigen uit hoe hij aan ruim 1400 leads per jaar komt en hoe hij zijn recruitmentproces heeft ingericht. 

Vervolgens vond een paneldiscussie plaats, waar 3 panelleden van de formules Bailine, Kwalitaria & Kenneth Smit hun mening gaven over diverse stellingen.
  
De bijeenkomst werd afgesloten met een borrel, zodat de franchisegevers van gedachten konden wisselen met elkaar. 
In het aankomende Franchise+ vakblad nummer 1/2017, verschijningsdatum 16 februari, staat het volledige artikel over deze bijeenkomst. Abonnement of gratis proefnummer ontvangen?

Bekijk ook

Koelewijn & Partners helpt al sinds 1988 franchisenemers én franchisegevers in iedere branche en elke ontwikkelingsfase met advies en hands-on ondersteuning om de volgende stap te nemen voor nog meer succes.