Nieuw geopende Kwalitaria in Leusden echte familiezaak

Sinds Kwalitaria Leusden Zuid eind vorige maand haar deuren opende, heeft ondernemer Subash Mainali (27) al veel buurtbewoners mogen voorzien van hun burgers, maaltijden en friet specials. En hij niet alleen, want ook zijn vrouw en ouders staan in de cafetaria. Een echte familiezaak dus!

Het was voor Subash snel duidelijk dat hij het Kwalitaria avontuur samen met zijn familie wilde aangaan. “We hebben eerder samen een sushitent gerund, dus ik ben ervan overtuigd dat we dit ook samen tot een succes maken.” Na maki’s en sashimi, werkt hij nu met oer-Hollandse burgers, friet en snacks. Even wennen? “Het bevalt goed. Het zijn producten van goede kwaliteit, waarbij ook aandacht is voor duurzaamheid. Bovendien is er veel variatie in het assortiment. Zo bieden we ook diverse belegde broodjes en maaltijdsalades aan.”

Gratis friet tijdens openingsactie

Wat is volgens Subash de kracht van Kwalitaria Leusden Zuid? “Dat is denk ik een combinatie van goede kwaliteit en een vriendelijk team van medewerkers, waardoor iedereen zich altijd welkom voelt.” In de gloednieuwe zaak kunnen gasten alle dagen van de week komen eten, maar ook afhalen is mogelijk. “En binnenkort starten we met bezorgen in Leusden”, laat de ondernemer weten. 

De opening van Kwalitaria Leusden Zuid wordt op zaterdag 24 september groots gevierd met een gratis friet-uurtje. “Tussen 14.00 en 15.00 uur is iedereen welkom om een gratis frietje te komen halen. We kijken ernaar uit om op deze middag veel buurtbewoners te ontmoeten.”

Bekijk ook