Kwalitaria franchisenemers openen 2e vestiging

Kwalitaria franchisenemers Kevin en Marloes openden onlangs hun 2e vestiging. Ze runnen al 6 jaar Kwalitaria ’t Middelpunt in Emmer Compascuum en hebben afgelopen dinsdag Kwalitaria De Musketiers in Ter Apel geopend.

Kevin vertelt dat hij de naam van de locatie – waar voorheen een kroeg met slijterij gevestigd was - graag in ere houdt: “De Musketiers is een begrip in het dorp!” Wat kunnen buurtbewoners verwachten van Kwalitaria De Musketiers? Volgens Kevin wordt het een plek die voor iedereen toegankelijk is: “Iedereen is welkom! Bij Kwalitaria De Musketiers kun je na het shoppen lekker eten en drinken, maar zomers kun je ook lekker op het terras zitten en kijken naar de bootjes die langs varen. We hopen dat we van toegevoegde waarde worden in het dorp, waar iedereen met een glimlach binnenstapt en met een glimlach vertrekt.”

Kevin vertelt over het assortiment: “Je kunt bij ons écht lekker eten. Zo maken we onze burgers van Hollands MRIJ-rundvlees, beleggen ze met verse toppings en serveren ze op een biologisch broodje. In ons brede assortiment is aan het hele gezin gedacht. Complete maaltijden, burgers, friet, snacks, salades, belegde broodjes en een kindermenu; wij hebben voor elk wat wils. We hopen alle buurtbewoners binnenkort te ontmoeten!”

Bekijk ook