Hoe gaat het met fit20 na de lockdown?

Hoe gaat het met de fitnessformule fit20 na de lockdown? Walter Vendel, de founder en CEO van fit20, vertelt hoe het nu met de fitnessformule gaat. 

“Het gaat heel goed met fit20”, aldus Walter. “De 1e fit20 franchisenemer in Nederland, David Kuperus, heeft voor de 3e termijn van 5 jaar bijgetekend bij onze franchiseformule. David exploiteert na 10 jaar 3 studio’s en ook nog 2 studio’s samen met 2 mede-ondernemers. In het centrum van Parijs is de 3e fit20 studio van Frankrijk geopend en in Florida is de 4e fit20 studio in de VS net open.”

Corona 

De franchiseorganisatie richt zich in Nederland vanaf nu ook expliciet op het MKB segment. “Corona heeft de ogen meer dan ooit geopend voor het belang van een sterk immuunsysteem en een goede gezondheid. fit20 biedt een interessant verdienmodel aan iedere MKB ondernemer die niet alleen zijn eigen medewerkers wil helpen gezond te blijven maar ook de community rondom het bedrijf. Slechts 1 training van 20 minuten per week is voldoende voor resultaat. Dit is makkelijk jaren vol te houden als vast onderdeel van de weekroutine”, aldus Walter. 
Op de foto vlnr: Walter Vendel en David Kuperus