135e fit20 studio geopend

Personal trainer Nathalie van Kooten en ondernemer Ron de Rijk openen vandaag de 135e fit20 studio aan De Kwekerij in Hillegom. “Voor iedereen die fit wil worden én blijven is fit20 een effectieve en efficiënte oplossing. De fit20 formule bestaat uit een intensieve personal training van 20 minuten per week. Het concept past bij mensen die weinig tijd of geen zin hebben om iets aan fitness te doen. Ook sporters die hun prestaties willen verbeteren kunnen fit20 integreren in hun trainingsprogramma”, legt Ron de Rijk uit. Sinds de oprichting in 2009 trainen al meer dan 15.000 mensen volgens de fit20 methode.
 
Personal trainer Nathalie van Kooten: ”Toen ik voor het eerst van de fit20 methode hoorde, dacht ik ‘wat een geweldig idee!’. Trainen volgens de fit20 methode past heel erg bij deze tijd waarin niemand tijd heeft en toch fit en gezond wil blijven. En 20 minuten per week is goed op te brengen. Voor iedereen!”
 
Van Kooten en De Rijk starten deze studio samen. De Rijk runt sinds begin vorig jaar een andere studio in Heemstede en deelt zijn inhoudelijke ervaring met Van Kooten, die op haar beurt weer thuis is in de deze omgeving; zij komt uit Bennebroek. “Een win-win situatie”, beaamt het duo.

Van Kooten: “We zijn ons steeds meer bewust van het belang van een gezond lichaam en dat we daar preventief mee aan de slag moeten. De fit20 methode is een toegankelijke en efficiënte manier om aan je fitheid te werken. Die stok achter de deur hebben veel mensen nodig. De trainingsmethode van fit20 laat snel resultaat zien en mensen zijn binnen 3 maanden fitter, sterker en soepeler. Wekelijks geven we onze klanten een optimale trainingsprikkel, we letten op houding en techniek en ademhaling. Maar doen is geloven, dus ik daag de mensen in Hillegom uit een keer te komen proeftrainen. We verheugen ons om in Hillegom te beginnen.”

Bekijk ook