Van medewerker naar franchisenemer bij Spare Rib Express

Spare Rib Express heeft een nieuw bezorgrestaurant geopend aan de Markt in het horecacentrum van Veghel. Franchisenemer van deze nieuwe vestiging is Djimmy. 

“Een groot voordeel is dat Djimmy in het verleden ook bij Spare Rib Express Arnhem heeft gewerkt, waardoor hij toch een voorsprong heeft als het gaat om het onder de knie krijgen van operationele processen”, aldus David Pinedo, commercieel manager van de franchiseformule.

“Ons nieuwe beleid is er ook steeds meer op gericht dat wij personeel een langere loopbaan kunnen aanbieden waarin ze zich kunnen ontwikkelen van keukenmedewerker naar assistent manager, manager en vervolgens tot franchisenemer. Bij een positief advies vanuit de franchisenemer kunnen wij medewerkers van franchisenemers de optie bieden om ook zelf een bezorgrestaurant te starten. Onze franchisenemers kunnen dit traject weer inzetten om personeel gemotiveerd te houden en langer aan zich te binden. Vervolgens zullen wij dit vanuit het hoofdkantoor begeleiden door periodieke trainingen aan te bieden, zodat wij deze medewerkers goed kunnen opleiden”, aldus Pinedo. 

Bekijk ook