Officiële opening Spare Rib Express Nijverdal

Na een lange periode van voorbereiden, opende in maart officieel het 64e Spare Rib Express bezorgrestaurant in Nijverdal. Ondanks de roerige tijden door het Coronavirus heeft de locatie van Bastiaan Brinkman een stevige start gemaakt en houdt hij binnenkort een officiële openingsactie.

Na jaren in de lunchroom van zijn ouders te hebben gewerkt was het tijd voor een compleet nieuwe uitdaging. Hierbij zocht hij naar een sterke franchiseformule die hem plezier en uitdaging zou bieden. Bastiaan kwam in contact met Spare Rib Express en ontdekte dat dit een bezorgformule is die bij hem past. “Het is zo heerlijk om mijn eigen plek te hebben waar ik mij volledig op eten kan focussen. En dat je je dan eigenaar van een bezorgrestaurant kan noemen maakt me extra trots!”.

Officiële opening

De locatie in Nijverdal is nu één maand geopend en heeft een flinke start gemaakt. “Nu we de startfase achter de rug hebben zijn we klaar voor een grote opening. In eerste instantie zouden we een feestelijke opening met een Spare Rib Express proeverij op locatie hebben, maar dat hebben we vanwege de nodige maatregelen door het Coronavirus aangepast. In plaats hiervan hebben we nu een leuke kennismakingsactie waarbij iedereen korting krijgt op zijn bestelling om zo thuis te proeven van de overheerlijke Spare Ribs”, aldus Bastiaan.