fit20 opent in de maand september twee vestigingen

Vanaf 8 september is fit20 in Zeewolde geopend. De dag erna, op 9 september, opende een fit20-vestiging in Heerhugowaard. Dit zijn respectievelijk de 132e en 133e vestiging in Nederland van fit20. In totaal zijn er 150 vestigingen, verspreid over 9 landen.

Eigenaar van de fit20-vestiging aan Stevinweg in Zeewolde is Henny Zumbrink. Eerst was hij nog sceptisch maar door zijn eigen ervaringen met dit concept was hij om en nu is hij de trotse eigenaar van de vestiging in Zeewolde.

De fit20-vestiging in Heerhugowaard ligt aan de Beukenlaan en wordt gerund door Thirza Schraa en Dustin de Hoog. Voor beiden is dit de tweede vestiging die zij openden.

Over de formule

fit20 heeft een aantal bijzondere kenmerken. Beoefenaars trainen twintig minuten per week, op afspraak en onder begeleiding van een speciaal opgeleide trainer. De krachtige vorm van trainen geeft een dusdanige prikkel dat het lichaam zich aanpast en zo sterker, fitter en energieker wordt. Dankzij de uitgekiende temperatuur in de studio in combinatie met de korte intensieve uitvoering per oefening, kunnen beoefenaars trainen in dagelijkse kleding zonder te transpireren.