Bakker Bart introduceert eigen tompoes

Speciaal voor de decembermaand is Bakker Bart een samenwerking aangegaan met Villa Pardoes en Francis Kuijk (finaliste Heel Holland Bakt 2016). Samen met Francis Kuijk heeft Bakker Bart een speciale tompoes ontwikkeld. Deze ‘Villa Pardoes Tompoes’ wordt op 6 december geïntroduceerd bij de Bakker Bart winkel in Gorinchem door Francis Kuijk, Peter Persoon (algemeen directeur van Villa Pardoes) en Herbert Schalkwijk (algemeen directeur Bart’s Retail). 

Francis Kuijk: “Deze unieke tompoes is gemaakt van krokant bladerdeeg en afgewerkt met een laag van heerlijk wit glazuur met chocolade krullen. Bij de ontwikkeling van deze unieke tompoes heb ik voor de vulling gekozen voor de frisse smaak van aardbeienbavarois in combinatie met slagroom.” De opbrengst van de Villa Pardoes Tompoesactie komt ten goede aan de stichting Villa Pardoes; het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Over Villa Pardoes                                                  

Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantieweek, voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers, medewerkers en sponsoren die het belangrijk vinden dat ook ernstig zieke kinderen een onvergetelijke vakantie hebben. 

Bakker Bart’s grootste wens is om elk ziek kind een week onbezorgd te kunnen laten genieten in Villa Pardoes. De ‘Villa Pardoes Tompoes’ zal de hele decembermaand bij alle Bakker Bart winkels van 6 t/m 31 december verkrijgbaar zijn.

Bekijk ook