Comeback Bakker Bart in Rijssen

Utrecht - Bakker Bart opende op 28 juni na een afwezigheid van enkele jaren een nieuwe vestiging in Rijssen. Met deze Bakker Bart-vestiging aan de Haarstraat 47 gaat ondernemer Ronald van Kolthoorn (1996) zich richten op horeca en een over een paar maanden op bezorgen. 

De vestiging aan de Haarstraat 47 in Rijssen heeft de nieuwste Bakker Bart uitstraling gekregen. Een huiselijke sfeer wordt gecreëerd met behulp van sfeervol meubilair, vernieuwde winkelcommunicatie en natuurlijk de gastvrije ondernemer met zijn team. De winkel is ingericht volgens de laatste formuleontwikkelingen zoals digitale menuschermen en nieuwe presentatiemeubels. Een echte eyecatcher is de muurtekening van Lex van Elten, waarop een aantal bekende gebouwen van Rijssen te bewonderen zijn. De coproductie tussen Bart’s Retail en de visie en inbreng van ondernemer Ronald heeft geleid tot een zeer mooi resultaat. Van Kolthoorn: “Voor jouw bakkerijproducten, de lekkerste koffie met iets zoets en de lekkerste tussendoortjes moet je op de Haarstraat 47 in Rijssen zijn”.

Ronald van Kolthoorn

Franchisenemer Ronald van Kolthoorn (1996) startte in september 2019 met zijn eerste Bakker Bart in Ede, welke hij in 2021 succesvol uitbreidde en verbouwde. Ronald ziet veel potentie in een Bakker Bart in Rijssen. Van Kolthoorn houdt van bouwen. Niet van huizen, maar van teams en sfeer. Ronald legt het uit: “Ik zoek vooral naar wat de consument wil; daarop passen wij het assortiment en de winkel aan”. Ook op personeelsgebied heeft Ronald zijn eigen visie: “Wij stellen hoge eisen aan onszelf en elkaar en willen iedere maand een doel bereiken. Mensen werken niet alleen voor geld, zij willen leren en gestimuleerd worden, iets bereiken en daar ook wat extra’s voor krijgen. Wij hebben deze magie met elkaar, en dat voelt en ziet de klant ook”.

Over Bakker Bart 

Bart’s Retail B.V., gevestigd in Utrecht en onderdeel van Vital Food Group B.V. is de franchisegever van Bakker Bart. Bart’s Retail opende in 1977 de eerste Bakker Bart in Nijmegen en groeide in de afgelopen jaren door naar meer dan 145 winkels, die verspreid zijn over het hele land. Bakker Bart winkels hebben als uniek kenmerk dat er gebruik wordt gemaakt van vers deeg waarmee dagelijks verse broodproducten worden bereid in de winkel zelf. Bij Bakker Bart koop je broodproducten voor thuis maar kun je er ook terecht voor een lekker ontbijt, koffie met iets lekkers, een heerlijke lunch of verse warme snack.

Bekijk ook