Heropening Bakker Bart in Deventer Brink

Na een jaar van wachten is het eindelijk zover: dinsdag 5 december vieren we niet alleen Sinterklaas, ook opent Bakker Bart aan de Brink 5-9 in Deventer opnieuw haar deuren. 

Het afgelopen jaar stond in het teken van het herstel van schades en een volledige transformatie van de winkel. Niet alleen het interieur is vernieuwd, maar de winkel biedt nu ook een gezellige lunchroom met maar liefst 20 zitplaatsen.  

Transformatie naar een volwaardige lunchroom

Na de uitdagende periode van de grote brand aan de Brink moest Bakker Bart tijdelijk haar deuren sluiten. Deze tijd werd benut om de winkel een geheel nieuwe uitstraling  te geven. De winkel straalt vernieuwing en digitalisering  uit, met een gebruiksvriendelijke bestelzuil die past in de nieuwe, frisse omgeving. Klanten kunnen er terecht voor diverse gelegenheden, zowel als smakelijke afhaallocatie als gezellige lunchroom. Bakker Bart Deventer Brink is dé winkel waar beleving en gemak voorop staan.    

Sebastiaan van Dijk, de trotse franchisenemer van deze vestiging, deelt zijn enthousiasme: "Na ruim één jaar gesloten te zijn geweest, kijk ik er enorm naar uit om deze vernieuwde winkel weer te openen. Als ondernemer ben ik trots op de transformatie naar een volwaardige lunchroom. Klanten kunnen nu comfortabel binnen zitten, genietend van een kop koffie of vers sapje en uiteraard onze heerlijke versgebakken broodjes, gebak en hartige snacks.''  

Openingsacties: proef de vernieuwing!

Om de feestelijke heropening te vieren, trakteert Sebastiaan samen met zijn team jou op verschillende openingsacties! Kom dinsdag 5 december langs en ontvang bij aankoop  in de winkel een 50% kortingscoupon* op een belegd Bartje® voor je volgende bezoek. Daarnaast kan je van dinsdag 5 december tot en met zondag 10 december genieten van gratis gebak bij aankoop van een kop koffie. Een smakelijke manier om de vernieuwde Bakker  Bart te ervaren!  

*Bij aankoop in de winkel ontvangen alle gasten een coupon (zolang de voorraad strekt, OP=OP). Let op: 1 coupon per transactie en enkel geldig in de winkel van Bakker Bart aan de Brink 5 in Deventer. Lever de coupon in bij de kassa.