Eerste groep Bakker Bart TOPpers rond opleiding af

In september 2017 is Bakker Bart gestart met een interne opleiding om jonge, ambitieuze Bakker Bart medewerkers op te leiden en klaar te stomen voor het ondernemerschap, TOP. Dit Talenten Ontwikkel Programma is een opleiding van 18 maanden om het ondernemerschap bij Bakker Bart te ervaren en te leren, zowel in theorie als praktijk. 

Na een screening is de pilotgroep in september gestart en in december hebben de kandidaten hun certificaat in ontvangst genomen. 

Panningen en Boxtel

De eerste ondernemer vanuit deze groep is al tijdens zijn opleiding gestart als franchisenemer van de Bakker Bart winkel in Panningen. Per januari starten er nog 2 kandidaten uit dit TOP traject als franchisenemers van de Baker Bart winkel in Boxtel. De andere kandidaten hebben ook al duidelijke ambities en ideeën over waar zij een winkel willen starten of overnemen.

“Afgelopen september is een nieuwe groep aan de TOPleiding gestart. Ook zij hebben één keer per maand een praktijkdag waar ze leren van interne en externe deskundigen over onder andere personeelsbeleid, commercie en financiën. De theorie maken zij zich eigen via e-Learning of in de winkel waar zij werkzaam zijn. Een individuele TOP-coach van Bart’s Retail B.V. begeleidt de deelnemers in hun persoonlijke ontwikkeling”, legt een woordvoerder namens de franchiseformule uit.