Bakker Bart en Meinders Catering introduceren bezorgvestiging

Bakker Bart start in samenwerking met Meinders Catering vanaf 25 januari een bezorgvestiging in Badhoevedorp. Het wordt geen traditionele Bakker Bart winkel, maar een vestiging volledig gericht op productie en bezorging van online bestellingen via de website bakkerbart.nl en platforms zoals Thuisbezorgd en Uber Eats. 

Het is, na Haarlem, de tweede bezorgvestiging van Bakker Bart en de eerste die door een bestaande cateraar geëxploiteerd wordt. Bakker Bart Badhoevedorp zal zich naast de particuliere markt ook gaan richten op de zakelijke markt van Badhoevedorp en omgeving.  

Ambachtelijke bakkersproducten dagelijks ovenvers tot aan de deur bezorgd

Elke dag worden al heel vroeg verse broodjes en andere bakkerijproducten gebakken. Het online assortiment bestaat uit ontbijt- en lunchgerechten zoals vers belegde broodjes, panini en salades, maar ook andere lekkere producten om bijvoorbeeld te trakteren, zoals muffins, donuts, appelflappen, saucijzenbroodjes en pizzastukken.

Online

E-commerce, met name het bezorgen van online bestellingen aan particulieren en bedrijven wordt een steeds belangrijker onderdeel van de Bakker Bartformule. Bart’s Retail zet met de bezorglocatie in Badhoevedorp en de samenwerking met Meinders Catering een belangrijke stap in de verdere groei van haar online ambities.

Herbert Schalkwijk van Bart’s Retail: “Wij hebben veel vertrouwen in de samenwerking met Meinders Catering. Met deze toeleverancier kunnen wij ons vertrouwd ambachtelijk assortiment ook in Badhoevedorp leveren.”

Peter Duwel van Meinders Catering: “We zijn heel blij met het in ons gestelde vertrouwen van Bakker Bart. Het is een professionele partij die blijk geeft van een actieve houding en ideeën om zich te blijven ontwikkelen. Ook nu in coronatijd. De exploitatie van deze bezorgvestiging van Bakker Bart is voor ons een mooie ontwikkeling en het brengt ons dichter bij de particuliere markt.”

Over Bakker Bart 

Bart’s Retail B.V., gevestigd in Utrecht, is de franchisegever van Bakker Bart en opende in 1977 de eerste Bakker Bart in Nijmegen en groeide in de afgelopen jaren door naar meer dan 170 winkels, die verspreid zijn over het hele land. Met de locatie in Haarlem voegt Bart’s Retail haar eerste vestiging toe van waaruit uitsluitend wordt bezorgd. Bakker Bart heeft als uniek kenmerk dat uitsluitend gebruik wordt gemaakt van vers deeg waarmee dagelijks verse broodproducten worden gebakken. 

Over Meinders Catering

Meinders Catering is een full-service cateringorganisatie. Van een ontbijt of kleine lunch tot een event voor zo’n 6000 personen. Dagelijks zorgt Meinders voor duizenden broodjes, hapjes, koude en warme buffetten, diners en borrels. Dat doen ze voor grote en kleine organisaties, zorglocaties, opleidingscentra, evenementen- en beurslocaties. Ook ondersteunt Meinders dagelijks (groot)cateraars als foodleverancier en distributeur. Meinders werkt 24/7 vanuit het professioneel ingerichte bedrijfspand met productiekeukens en een bakkerij. Daarnaast heeft Meinders haar eigen distributiekanaal; de koelbussen rijden vooral in de Randstedelijke provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Bekijk ook