Nieuwe franchisenemers en verbouwde winkels voor Bakker Bart

De Bakker Bart in Arnhem (Winkelcentrum Presikhaaf) heeft een grote verbouwing ondergaan en is 2 keer zo groot geworden. Op 12 juli was de heropening van deze winkel. 

Ook kan Bakker Bart nieuwe franchisenemers verwelkomen binnen de formule. De afgelopen maanden zijn er 3 franchisenemers gestart die allen een bestaande winkel hebben overgenomen. Sinds 19 mei is Pieter Rietveld, de eigenaar van de Bakker Bart in Panningen en Freddy Kessels van de Bakker Bart in Weert. Kha Nguyen is sinds 15 juli eigenaar van de  Bakker Bart in Tilburg. 

Pieter Rietveld is een kandidaat komend uit de interne TOP opleiding van Bakker Bart. “TOP is een opleiding om het ondernemerschap bij  Bakker Bart te ervaren én te leren, zowel in theorie als praktijk. TOP is een opleiding van 18 maanden ie speciaal ontwikkeld is voor ambitieuze Bakker Bart medewerkers die de droom hebben om franchisenemer te worden bij Bakker Bart. Op 18 september start de tweede klas met ‘jonge’ talenten en daarmee potentiële franchisenemers”, legt een woordvoerder van de franchiseformule uit.