Bakker Bart heropent in de Hinthamerstraat

De Hinthamerstraat in Den Bosch kleurt opnieuw roze. Na ruim een half jaar het pand te hebben verbouwd, opende Bakker Bart op 12 oktober weer haar deuren in het centrum. In een nieuw roze jasje! Met een groots feest (en bijbehorende acties) heeft Bakker Bart haar opening samen met de Bosschenaren gevierd.

De eerste 200 belegde mini Bartjes® gratis

Feestvieren op een lege maag kan niet! Op de eerste vier openingsdagen (donderdag 12 tot en met zondag 15 oktober) kunnen de eerste 200 gasten een gratis belegd mini Bartje® bestellen aan de kassa. Daarnaast ontvangen alle gasten tijdens deze vier dagen bij aankoop een coupon, waarbij ze bij een volgend bezoek 50% korting krijgen op een belegd Bartje®. Naast de smakelijke openingsacties, hebben de gasten kunnen genieten van verschillende unieke acts tijdens lunchtijd op de eerste openingsdag. Het was een dag vol Brabantse gezelligheid aan de Hinthamerstraat 18. Bakker Bart heeft Den Bosch op stelten gezet!

Oud pand, nieuw concept

Hinthamerstraat 18 is een historisch pand, waarbij de oudste onderdelen zelfs uit de Middeleeuwen dateren. Het pand is door Penta Capital nu in volle glorie hersteld, waarbij de voorgevel met haar gedecoreerde gietijzeren kolommen het meest opvallen. Een mooi contrast met de binnenkant, waar vernieuwing en digitalisering schitteren. Zo kun je eenvoudig bestellen via de bestelzuilen in een nieuwe, frisse omgeving. Bakker Bart behoudt een prominente plek in de binnenstad van Den Bosch, waar je voor verschillende gelegenheden terecht kan. Het is de lokale bakker, een lekkere afhaallocatie en een gezellige lunchroom met 20 zitplekken in één.

Bakker Bart Den Bosch is de winkel voor de toekomst, waar beleving en gemak voorop staat. Kom het vanaf 12 oktober zelf proeven en ervaren!

Meer lezen over Bakker Bart?