Teun Ruis nieuwe eigenaar Bakker Bart Dordrecht

Teun Ruis (25 jaar) is sinds afgelopen weekend de trotse eigenaar van Bakker Bart Dordrecht. Teun is als bakker opgeleid bij Bart’s Retail B.V. (via de BBL), maar is daarna toch gaan werken bij diverse ambachtelijke bakkers. Afgelopen jaar viel zijn oog op een vacature in Dordrecht om als bedrijfsleider aan de slag te gaan. Deze kans heeft Teun met beide handen aangegrepen. Direct daarna heeft hij zich aangemeld voor het interne opleidingstraject voor aanstaande franchisenemers (TOP; Talent Ontwikkel Programma). Nu is de tijd aangebroken om de winkel als franchisenemer over te nemen. Op de achtergrond zal zijn vriendin Marloeke hem ondersteunen waar nodig.

Naast zijn drukke bestaan, klust hij ook nog af en toe bij als vrijwilliger bij 'inzet078'. Lees hier het artikel over Teun.
Om deze reden werd Teun dan ook symbolisch een hamer overhandigd. Deze was gegraveerd met de tekst 'De beuk erin Teun', wat volledig slaat op de manier hoe hij in het leven staat. Altijd met energie en positiviteit.
 

Bekijk ook