Bakker Bart heropent vestiging in Leeuwarden

Utrecht - Bakker Bart heeft op 23 april jl. na een lange sluiting en een zeer ingrijpende renovatie zijn vestiging in Leeuwarden heropend. Met deze vernieuwde en verruimde vestiging aan de Wirdumerdijk 5 gaat ondernemer Douwe Mulder zich volledig richten op horeca en bezorgen. 

De vestiging aan de Wirdumerdijk 5 in Leeuwarden heeft de nieuwste Bakker Bart uitstraling gekregen. Een huiselijke sfeer is gecreëerd met behulp van sfeervol meubilair, vernieuwde winkelcommunicatie en natuurlijk de gastvrije ondernemer met zijn team. De winkel is ingericht volgens de laatste formuleontwikkelingen zoals digitale menuschermen en nieuwe presentatiemeubels.  Een echte eyecatcher is een muurtekening van Lex van Elten, waarop de skyline van Leeuwarden te bewonderen is. De coproductie tussen Bart’s Retail en de visie en inbreng van ondernemer Douwe heeft geleid tot een zeer mooi resultaat. Voor bakkerijproducten, de lekkerste koffie met iets zoets en de lekkerste tussendoortjes kan de consument nu weer naar de Wirdumerdijk.

Douwe Mulder is al enige tijd franchisenemer van Bakker Bart in Leeuwarden, waarmee hij eveneens actief is de bezorgmarkt in Leeuwarden (bakkerbart.nl). Met zijn vernieuwde Bakker Bart zet Douwe een mooie volgende stap met zijn onderneming.

Bekijk ook