11 Nieuwe DA-drogisterijen

Afgelopen voorjaar bouwden de eerste ondernemers hun winkel om van D.I.O. naar DA en op 4 oktober volgden 11 nieuwe DA-drogisterijen. Op 1 november volgen 14 andere D.I.O.-drogisterijen en voor het eerste kwartaal van volgend jaar staan de volgende 30 vestigingen op de planning.

Het gaat om 11 vestigingen in Apeldoorn, Appingedam, Assen, Eerbeek,  Heerenveen, Holten, Herten, Posterholt, Roermond, Valkenswaard en Utrecht.

Wat betekent dit voor de consument? 

“Nog meer plekken in Nederland waar de consument terecht kan voor alle dagelijkse gezondheidsvragen en voor deskundig advies. Dit betekent niet alleen hulp bij het maken van gezonde keuzes op het gebied van dagelijkse verzorging en gezondheid. Dit betekent ook een aanbod van kwalitatief goede producten van bekende merken en het DA-huismerk”, vertelt een woordvoerder namens DA.

Natuurdrogisterijen 

Per 1 juni verruilen ook de Natuurdrogisterijen hun D.I.O.-jasje voor een DA-jasje. “Deze drogisterijen onderscheiden zich door adviezen en producten die op een natuurlijke wijze gezond maken en houden. Het assortiment bij de Natuurdrogisterij bestaat uit homeopathische, natuurlijke geneesmiddelen en reformproducten, voorzien van deskundig advies van de medewerkers”, aldus de woordvoerder.

Bekijk ook