De beste DA-drogisterij van Nederland is bekend!

DA-drogisterij Zuidwolde is de beste DA-drogisterij van 2022! Na een spannende wedstrijd tussen alle DA-winkels waarbij ondernemers en hun teams alles uit de kast haalden, mochten Alida en Lotte Blokzijl gisterenavond tijdens de finale de hoofdprijs in ontvangst nemen. Ondernemers en hun team zijn super-blij en trots op het behalen van deze titel. En terecht, want beste DA-winkel word je niet zomaar.

Alle winkels in Nederland deden afgelopen maanden mee aan de wedstrijd voor verkiezing ‘DA van het Jaar’, georganiseerd door NDS (Nederlandse Drogisterij Service), het bedrijf achter DA. De competitie en het enthousiasme tussen de winkels was groot.

De verkiezing kent verschillende onderdelen zoals flits-wedstrijden waarin ondernemers actief met een specifiek merk/product aan de slag gaan waarmee punten én prijzen te winnen waren. Daarnaast zijn alle winkels bijvoorbeeld de afgelopen periode bezocht door een mystery shopper die de winkel beoordeelde op onder andere klantvriendelijkheid, professionaliteit in het geven van gezondheidsadvies en uitstraling van de winkel.

Uiteindelijk wisten Alida en Lotte de hoofdprijs in de wacht te slepen. Zij kregen tijdens de uitreiking een weekend weg met het hele team aangeboden. Gedurende hun afwezigheid runnen de MT-leden van NDS de winkel. Maar de grootste prijs is uiteraard dat de winkel het komende jaar de titel ‘DA van het Jaar’ met trots uit mag dragen

Beste DA Drogist
Bekijk ook