DA en D.I.O. vieren 100-jarig jubileum

Op 18 en 19 november hebben DA en D.I.O. gevierd dat ze samen 100 jaar bestaan. DA hield het feest ter ere van haar 75-jarig bestaan in de Ziggo Dome in Amsterdam. D.I.O. vierde haar 25-jarig jubileum in de Winter Efteling. De beide jubileumfeesten waren al georganiseerd ruim voor het samengaan van DA en D.I.O. afgelopen juni. 

DA in de Ziggo Dome 

De 75e verjaardag van DA werd vrijdag 17 en zaterdag 18 november gevierd bij Let’s Dance in de Ziggo Dome. Klanten van DA maakten 6 weken lang kans op tickets voor Let’s Dance. Deze verjaardagsactie was samen met L’Oréal en RTL Nederland opgezet. Op zaterdag 18 november vierden DA-franchisenemers en medewerkers van het servicekantoor feest in de grootste discotheek van Nederland. 

D.I.O. in de Winter Efteling

Zondagochtend 19 november gingen de poorten van de Winter Efteling open voor de D.I.O.-franchisenemers, de medewerkers van D.I.O. hoofdkantoor en alle klanten die de afgelopen maanden een gratis VIP-kaartje bijeen hadden gespaard door te winkelen bij hun D.I.O. drogist. Er waren circa 11.000 personen aanwezig.

Bekijk ook