100e volledig verbouwde DA-winkel staat in Kootwijkerbroek

DA-ondernemers timmeren letterlijk en figuurlijk behoorlijk aan de weg. Binnen de DA-formule is het mogelijk je winkel aan te passen naar wat de ondernemer op dit moment past. Dat begint bij een advies voor een optimale en up-to-date assortimentsindeling (schappenplannen), aangevuld met de nieuwste DA look & feel qua kleuren, beelden en instore-signing tot een volledige verbouwing van de winkel. Figuurlijk wordt de functie van DA van drogist naar de persoonlijke gezondheidsgids steeds verder uitgebouwd.

Het aantal aangepaste winkels ligt hoger, maar voor het aantal volledig verbouwde winkels wordt onderneemster Bea van Lagen in Kootwijkerbroek als 100e door de NDS-organisatie extra in het zonnetje gezet. In haar winkel werd de afgelopen weken flink getimmerd, met een voor de consument een aansprekend en mooi resultaat!

De opening van de 100e verbouwde winkel gaat ook niet ongemerkt aan alle andere DA-ondernemers voorbij. Zij ontvangen vanuit de organisatie allemaal een presentje. Een mooie opsteker voor de ondernemers die Bea al voor gingen. En een stimulans voor diegene die dit in hun hoofd hebben zitten of de eerste uitwerkingen al hebben liggen maar nog niet aan het timmeren zijn gegaan.

DA Kootwijkerbroek
Bekijk ook