DA (her)opent 4 winkels

Vorige week (her)opende DA vier winkels. Het gaat om een Jumbo en DA in Delft en in Zwolle, een Coop met DA in Rheden en een DA-vestiging in Utrecht van een nieuwe ondernemer. Hamdy Taha kocht in deze coronatijd de winkel van meneer Besli op het Noortplein in Utrecht. 

Overname tijdens de coronacrisis

Na 21 jaar ervaring als drogist blijft Taha dromen van een eigen drogisterij. Hij oriënteert zich op een franchiseformule dat servicegericht is, hem de ruimte geeft om zijn advies richting klanten te verbreden en waar hij zijn eigen assortiment samenstelt. En dit vindt hij bij DA. Want wat Hamdy het allerbelangrijkste vindt is naar behoefte zijn klanten advies geven en op maat gezondheidsproducten leveren. Er passeren verschillende mogelijkheden: een nieuwe winkel starten, een combinatiewinkel met apotheek of supermarkt of een overname.

En dan komt er een DA drogisterij in de verkoop, in het centrum van Utrecht. Middenin een gerenoveerde wijk op het Willem van Noortplein pakt Taha zijn kans. 

“In deze tijd werken banken moeilijk mee, zijn leveranciers voorzichtig en is ondernemen een ware kunst. Een uitdagend overnametraject dus. Met de bemiddeling van het acquisitie- en expansieteam van DA en de tomeloze inzet van Hamdy zelf is het toch gelukt. Tekeningen, een lichtplan en een warenindeling worden werkelijkheid. Na een grondige verbouwing opende op 5 november de familie Taha opnieuw de deuren van DA Noortplein”, vertelt een woordvoerder namens de franchiseformule. 
 

Bekijk ook