70 D.I.O.-ondernemers maken overstap naar DA

Na de overstap van D.I.O.-ondernemers naar de DA-formule in het 2e halfjaar van 2018 maken het komende kwartaal opnieuw 20 D.I.O.-ondernemers dezelfde stap. Het aantal ondernemers dat de omzetting vanuit D.I.O. naar DA maakt staat daarmee op 70.
 
Dit is in lijn met de plannen van NDS om de DA-formule als een krachtige en onderscheidende retailformule neer te zetten. De D.I.O.-ondernemers die de overstap (nog) niet maken worden, zolang de lopende afspraken met ondernemers van kracht zijn, ondersteund door de activiteiten die de D.I.O.-formule de afgelopen jaren bood.

Wat betekent dit voor de DA-ondernemer? 

Vorig voorjaar presenteerde NDS haar plannen voor de vernieuwde DA-formule. Het realiseren van deze plannen werd vanaf dat moment in werking gezet. Zo introduceerde NDS in 2018 niet alleen de DA-webshop, maar ook de eerste, exclusieve, onderscheidende merken en huismerkproducten. In 2019 staan onder andere de introductie van een nieuw magazine en klantenbinder app op de planning. 

“Hiermee geeft NDS meer en meer invulling aan de gekozen formulerichting. Voor alle ondernemers en de NDS-organisatie is het een positieve ontwikkeling dat DA op steeds meer plekken aanwezig is. Door de hoge naamsbekendheid en vele plekken waar je DA vindt (zowel off- als online) wordt het voor de consument makkelijker en aantrekkelijker naar DA te gaan”, legt een woordvoerder namens de franchiseformule uit.

Nieuwe DA locaties

Vanaf 10 januari is DA gevestigd in Amsterdam, Beetsterzwaag, De Lier, Drachten, Dwingeloo, Groningen, Groot-Ammers, Harskamp, Kesteren, Leusden, Nieuw-Lekkerland, Odoorn, Schalkhaar, St. Annaland, Ureterp, Volendam, Zoetermeer, Zoutelande en Zuidwolde.

Bekijk ook