Ladyline

Iedere vrouw is mooi en verdient het om te stralen.

Elke vrouw wil weer gelukkig zijn met wie ze is. In de spiegel kijken en tevreden zijn met wat ze ziet. Bij Ladyline hebben we alles in huis om vrouwen weer lekker in hun vel te laten voelen. Want iedere vrouw verdient het om te stralen. Daar spelen onze vestigingen op in. Ladyline biedt een toonaangevende, professionele en bewezen succesvolle formule op het gebied van gewichtsbeheersing en figuurcorrectie voor vrouwen. Voor het verwezenlijken van onze gewenste uitbreiding zoeken wij ondernemers door heel Nederland. Wie zoeken wij?

De Ladyline franchisenemer kan een vrouw zijn, maar dat is niet strikt noodzakelijk. Wat wel essentieel is, is de wil en de drive om in jouw gebied vrouwen te helpen weer lekker in hun vel te komen, door samen met jouw team in de vestiging een optimale dienstverlening te leveren. Wil je zelf als vrouw actief bezig zijn om jouw cliënten samen met jouw medewerksters te begeleiden? Dan kan dat ook. 

Over jou

Je bent gedreven, ondernemend van karakter en zelfstandig. Door mogelijkheden laat jij je leiden. In beperkingen denk je liever niet. Je bent een mensenmens, maar je begrijpt heel goed dat jouw vestiging natuurlijk winstgevend moet zijn. Over een gezonde dosis commercieel vermogen beschik jij dan ook. Het geeft jou een kick wanneer mensen zich aansluiten bij jouw bedrijf én dat gevoel wordt alleen maar versterkt, wanneer je ziet welke verandering veel van jouw cliënten doormaken. En daar spelen jij en jouw team een voorname rol bij.

Waarom is franchising met Ladyline een verstandige keuze?

 • De nr 1 in afvallen en figuurverbetering
 • Innoverend concept
 • Holistische benadering
 • Voor vrouwen, door vrouwen
 • Professionele ondersteuning en training
 • Sinds 1983 bewezen effectief
 • Als beste getest door Wageningen University 

De werkwijze van Ladyline

Wanneer een potentiële cliënte een vestiging betreedt, wordt ze warm en hartelijk ontvangen. We beginnen met luisteren. Haar verhaal en haar wensen vormen de basis voor een persoonlijk gezondheidsplan. Een gezonde geest in een gezond lichaam is namelijk veel waard. Je voelt je prettiger, hebt een betere conditie, meer energie en je kunt meer aan. Bij Ladyline hebben we alles in huis om vrouwen weer lekker in hun vel te laten voelen. We geloven dat er goed uitzien geen doel op zich is, maar een middel om je nog meer in je kracht te zetten. Of men nu wilt afvallen, fitter wil worden of graag een stralende huid wilt, bij Ladyline gaan we voor een doeltreffende aanpak, gericht op een langdurig resultaat.

Als Ladyline franchisenemer sta je er niet alleen voor

 • Je krijgt een gedegen opleiding voor perfecte uitvoering van het innovatieve Ladyline concept
 • We ondersteunen jou bij locatiebepaling en indeling- en inrichting van de vestiging
 • Adviezen voor Marketing en PR inspanningen
 • Ondersteuning bij opstellen van realistische investerings- en exploitatiebegrotingen
 • Operationele-, commerciële- en management ondersteuning middels handboeken etc.
 • Ondersteunende website met lokale pagina voor de vestiging
 • Regelmatige meetings met collega franchisenemers
 • Continue doorontwikkeling van het concept en inspelen op verandering van inzichten en technieken.

Spreekt jou dit aan? Kom dan met ons in gesprek!

Voldoe je aan het geschetste profiel en heb je de beschikking over een eigen vermogen van € 40.000 of meer? Neem dan nu contact met ons op en wie weet open jij binnenkort jouw eigen Ladyline vestiging. Kijk hier voor meer informatie. 

Over Ladyline

Ladyline helpt vrouwen lekker in hun vel te komen én te blijven. Dankzij ons innovatieve klantvolgsysteem weten we exact hoe we dat kunnen doen. Na elke 7e afspraak word je opnieuw gemeten en gewogen en wordt jouw persoonlijke programma daarop afgestemd. Zo zorgen we ervoor dat jij snel je persoonlijke doelstellingen behaalt!

Coaching en begeleiding

Je staat er niet alleen voor. Je hebt bij Ladyline de beschikking over Personal coaches die je tijdens het gehele traject begeleiden. Zij hebben de vakkennis in huis om jou te helpen je doelen te realiseren. Het zijn vakvrouwen maar ook mensenmensen. Sterker nog: een aantal specialisten is zelf ooit klant geweest. Zij begrijpen als geen ander waarom je naar Ladyline bent gekomen.

Je Personal coach geeft je de begeleiding die jij verdient. Zo ook tijdens Energy Balance, waarin je leert hoe je de baas blijft over je eetgewoontes. Dit doen we op een manier die bij jou past, want alleen dan levert het het gewenste resultaat op.

Bewegen in een warmtecabine

Of je nu heel sportief bent of eigenlijk niet van sporten houdt, bij Ladyline is bewegen voor iedereen weggelegd. Middels Bewegingstherapie voel je al snel de energie weer door je lichaam stromen. De oefeningen worden liggend uitgevoerd in een verwarmde cabine. Zo worden knieën, rug en heupen ontlast en kun je snel afvallen op de plaatsen die jij wilt. De warmte bevordert de doorbloeding van huid- en spierweefsel en voorkomt spierpijn.

Dankzij het klantvolgsysteem analyseren we continu de gerealiseerde resultaten en passen we je oefenschema daarop aan. Alle oefeningen worden afgestemd op jouw individuele conditie en mogelijkheden. Afvallen op buik, benen en billen gaat makkelijk en snel. Met slechts 2 x 20 minuten beweging per week voel jij je als herboren!

Gezonde voeding

Gezonde voeding in de juiste hoeveelheden vormt de basis van jouw energiebalans. Deze balans is natuurlijk voor iedereen anders. Niet alleen omdat elke vrouw anders is, maar ook omdat je je persoonlijke doelstellingen hebt vastgesteld. Omdat we regelmatig jouw stofwisseling in rust meten middels een Energiemeting en door je Persoonlijke Activiteiten Meting (PAM), weten we precies welk Voedingsadvies het beste bij jou past.

Bovendien kunnen we hierdoor het afvallen goed sturen. Onze voedingsconsulenten leren je hoe je kunt afvallen door genoeg te eten, zonder shakes of andere kunstmatige producten. Bij Ladyline werken we namelijk alleen met natuurlijke voeding.

Gezond zijn en gezond eruitzien

Jouw lichaam wordt weer strak en glad dankzij onze geavanceerde behandelingen. Cryolipolyse zorgt ervoor dat hinderlijke vetrolletjes verdwijnen. Afvallen op buik, benen en billen is hiervoor ideaal. Ook bijvoorbeeld na een zwangerschap. En met de ontspannende Skin-Refresh-therapie krijgt je huid een echte opfrisser. Deze ozon-zuurstoftherapie geeft je huid haar originele roze teint en flexibiliteit weer terug. De behandeling laat je huid weer stralen en vermindert ook nog eens cellulite!

Heb je last van vochtophopingen, vermoeidheid, pijn in de benen en futloosheid? Dan zijn Bodywraps voor jou ideaal. In combinatie met Compressietherapie helpt dit ook tegen cellulite, oedeem en lokale vetophopingen. Pak nu je kans om je huid weer te laten stralen!

‘Van tevoren dacht ik altijd dat bewegen en gezond eten me veel tijd zouden kosten, maar dat valt mee. Bovendien ben ik de oefeningen in de warmtecabine echt leuk gaan vinden en kan ik gezonde gerechten klaarmaken die in een kwartier op tafel staan en waar het hele gezin van geniet.’

Al 35 jaar een wetenschappelijk bewezen concept

Ladyline werd in 1983 opgericht. Het van oorsprong Zwitserse concept bestond uit de combinatie van doelgerichte oefeningen in een warmtecabine, aangevuld met voedingsadvies en ozon-zuurstoftherapie voor huidverbetering. Dit concept is in de loop der jaren behoorlijk ontwikkeld. Zo zijn de bewegingstherapie en voedingsadviezen met enige regelmaat aangepast aan de nieuwste inzichten.

En er kwam een intelligent computerprogramma waarin we klanten kunnen volgen. In het najaar van 2018 heeft Ladyline zelfs een eigen Ladyline app ontwikkeld. Hierin kun je bijhouden wat je eet en hoeveel je beweegt, maar je kunt ook in contact komen met je coach. Wat nooit is veranderd, is de basis van het concept en de doelstellingen.

Ladyline ontleent haar bestaansrecht aan deze no-nonsense filosofie die door vakorganisaties breed gedragen wordt. Uit een vergelijkend onderzoek door de Universiteit van Wageningen kwam Ladyline zelfs als beste uit de test.

In heel Nederland

Met vestigingen in Nederland zijn wij een van de grootste specialisten op het gebied van afvallen. We besteden veel aandacht aan opleidingen en trainingen en delen onze kennis onderling tussen de verschillende vestigingen. Bij Ladyline weten we wat we doen!

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
1995
Aantal vestigingen
13
Waarvan franchise
13
Entreegeld
€ 14.995
Jaarlijkse fee
8%
Totale investering
€ 125.000
Eigen vermogen
€ 40.000