Ladyline

  Elke vrouw wil weer gelukkig zijn met wie ze is. In de spiegel kijken en tevreden zijn met wat ze ziet. Bij Ladyline hebben we alles in huis om vrouwen weer lekker in hun vel te laten voelen. Ladyline biedt een toonaangevende, professionele en bewezen succesvolle formule op het gebied van gewichtsbeheersing en figuurcorrectie voor vrouwen. Voor het verwezenlijken van onze gewenste uitbreiding zoeken wij ondernemers door heel Nederland.

  De Ladyline franchisenemer kan een vrouw zijn, maar dat is niet strikt noodzakelijk. Wat wel essentieel is, is de wil en de drive om in jouw gebied vrouwen te helpen weer lekker in hun vel te komen, door samen met jouw team in de vestiging een optimale dienstverlening te leveren. Wil je zelf als vrouw actief bezig zijn om jouw cliënten samen met jouw medewerksters te begeleiden? Dan kan dat ook. 

  Over jou

  Je bent gedreven, ondernemend van karakter en zelfstandig. Door mogelijkheden laat jij je leiden. In beperkingen denk je liever niet. Je bent een mensen-mens, maar je begrijpt heel goed dat jouw vestiging natuurlijk winstgevend moet zijn. Het geeft jou een kick wanneer mensen zich aansluiten bij jouw bedrijf én dat gevoel wordt alleen maar versterkt, wanneer je ziet welke verandering veel van jouw cliënten doormaken. En daar spelen jij en jouw team een voorname rol bij.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  1995
  Aantal vestigingen
  13
  Waarvan franchise
  13
  Entreegeld
  €14.995
  Franchise fee
  8%
  Totale investering
  €125.000
  Benodigd eigen vermogen
  €40.000