Ladyline

  Ontdek Ladyline! Een pionier in de wereld van gezondheid en afvallen, gericht op het 'empoweren' van vrouwen. Ladyline transformeert al bijna vier decennia het leven van vrouwen door een zorgvuldig samengestelde mix van expertise, innovatie en diepgaande persoonlijke aandacht. Wil jij hier als ondernemer deel van uit maken? Lees meer en kom in contact!

  Een duurzame revolutie in afvallen

  Ladyline gelooft in duurzaam afvallen. Dat betekent meer dan slechts tijdelijk gewichtsverlies; ze streven naar levenslange gezondheid en welzijn. Deze filosofie is erkend door de Universiteit van Wageningen, die Ladyline's methode als de meest effectieve bestempelde.

  Ladyline heeft één heldere missie: 

  Vrouwen helpen zich weer goed in hun vel te voelen. 

  Dit doel wordt bereikt door een aanpak die normaal, no-nonsense en duurzaam is, met een sterke focus op resultaat en klantgerichtheid.

  Ladyline franchise

  Ladyline's belofte: weer lekker in je vel

  Ladyline is dé plek voor vrouwen om zich weer lekker in hun vel te laten voelen. Ze bieden al meer dan 40 jaar een stok achter de deur voor cliënten. De methode helpt gericht met afvallen, plaatselijke figuurverbetering en coaching in leefstijl… dus niet voor even, maar voor een heel leven.

  Als cliënte bij Ladyline geniet je van:

  • Bewegingstherapie
  • Ozon-Zuurstoftherapie
  • Mind Balance voeding coaching
  • Cryolipolyse
  • Compressietherapie
  • Cellulite behandelingen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Een plan op maat

  Uniek aan Ladyline is het 'meten is weten'-principe, verankerd in hun Mind Balance voedingsmethodiek. Terwijl online hypes komen en gaan, blijft Ladyline standvastig met hun onderbouwde en bewezen aanpak.

  Ladyline

  Een sterke partner voor franchisenemers

  Ladyline onderscheidt zich richting franchisenemers door samenwerking, kleine groepen en intensieve begeleiding.

  Franchisenemers profiteren van uitgebreide ondersteuning op het gebied van:

  • Marketing
  • Bedrijfsvoering
  • Verkoop
  • Persoonlijke coaching

  Ladyline biedt ook hulp bij financiering via contacten met crowdfunding intermediairs.

  Cellulite check Ladyline

  Exclusiviteit en groeipotentieel bij Ladyline

  Met exclusieve werkgebieden biedt Ladyline franchisenemers een unieke kans om te bloeien en te ontwikkelen binnen een ondersteunende gemeenschap. Deze positie creëert groeipotentieel en biedt franchisenemers de kans om een significante impact te maken in de levens van vrouwen.

  Ladyline staat voor meer dan alleen afvallen; het is een levenslange reis naar welzijn en zelfvertrouwen. Voor de vrouw die zich weer geweldig wil voelen en natuurlijk voor jou; De ondernemer die een verschil wil maken. Meld je snel aan als jij jezelf herkent in het karakter van Ladyline en een volgende stap wil zetten!

  Kom in contact met Ladyline via de knop!

  Ladyline werd in 1983 opgericht. Het concept is in de loop der jaren steeds doorontwikkeld. Uniek bij Ladyline is het intelligente klantvolgsysteem dat ze in staat stelt jouw voortgang te bewaken en optimaliseren. In de eigen Ladyline app kun je bijhouden wat je eet en hoeveel je beweegt, maar je kunt ook in contact komen met je coach.

  Wat nooit is veranderd, is de basis van het concept en de doelstellingen. In een vergelijkend onderzoek door de Universiteit van Wageningen, waarin de Ladyline methode vergeleken werd met andere afvalmethodes, bleek Ladyline de beste methode te zijn, met blijvend resultaat.

  Ladyline biedt een toonaangevende, professionele en bewezen succesvolle formule op het gebied van gewichtsbeheersing en figuurcorrectie voor vrouwen. Wij zoeken franchisenemers die zich hier met hart en ziel voor willen inzetten. Een franchisenemer kan zowel een man als een vrouw zijn. Belangrijk is vooral dat je samen met je team vrouwen helpt die blijvend willen afvallen.

  Een franchisenemer van Ladyline is gedreven, ondernemend van karakter en zelfstandig. Je denkt vooral in mogelijkheden en bent een mensenmens. Uiteraard beschik je ook over een gezonde dosis commercieel vermogen. Het geeft jou een kick wanneer mensen zich inschrijven bij jouw vestiging en dat gevoel wordt alleen maar versterkt als je de resultaten ziet van hun persoonlijke doelstellingen.

  Ladyline heeft op dit moment 10 vestigingen: in Apeldoorn, Deventer, Ede, Heel, Hoensbroek, Landgraaf, Maastricht, Sittard, Valkenswaard en Veldhoven.

  "Een Ladyline-vestiging starten naast je bestaande bedrijf kan ik elke ondernemer aanraden"

  We zitten aan tafel bij Nicolle Verkoulen. Sinds maart 2022 is zij franchiseneemster van Ladyline. Daarnaast runt...

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  1995
  Aantal vestigingen
  10
  Waarvan franchise
  10
  Entreegeld
  €14.995
  Franchise fee
  8%
  Andere vergoedingen
  Marketing fee: €225
  Gemiddelde omzet

  €215.000

  Gemiddelde aantal FTE

  2

  Totale investering
  €150.000
  Benodigd eigen vermogen
  €40.000