Motorhome Depot Nederland

  Motorhome Depot heeft een revolutie veroorzaakt in de manier waarop campers worden verkocht en is uitgegroeid tot de grootste campermakelaar in Europa. Sinds 2015 is Motorhome Depot marktleider in Groot Brittannië en verovert inmiddels Europa. In Nederland is Motorhome Depot Nederland vanaf 2018 actief en voor verschillende regio’s liggen er nog kansen voor zelfstandige campermakelaars.

  De Nederlandse campermarkt

  Meer dan een 600.000 campers en caravans zijn momenteel geregistreerd in Nederland en dat aantal groeit ieder jaar. Daarvan is ruim 28 % een camper en het aantal nieuwe campers groeit forser dan het aantal nieuwe caravans. Waren het voorheen met name 50-plussers die er met de camper op uit trokken, nu gaan ook steeds meer gezinnen met een camper op vakantie. Deze trend zal aanhouden en de campermarkt zal de komende jaren flink blijven groeien. Het aanbod van en de vraag naar tweedehands campers groeit mee en daarom is de behoefte aan een onafhankelijke, goede en betrouwbare campermakelaar groot.

  Wat is een campermakelaar?

  Een campermakelaar speelt een sleutelrol bij het faciliteren van de koop en verkoop van campers. Wanneer campereigenaren hun voertuigen willen verkopen, kunnen ze de diensten van een campermakelaar zoals Motorhome Depot inschakelen. In deze rol biedt de campermakelaar een alternatief voor de traditionele opties die beschikbaar zijn voor verkopers, die vaak nadelen met zich meebrengen zoals lage handelsprijzen bij het omgaan met camperdealers of beveiligings- en betalingsrisico's bij een poging om privé te verkopen.

  Door samen te werken met een campermakelaar kunnen verkopers deze nadelen vermijden en profiteren van een meer veilig en handig proces. Campermakelaars zoals Motorhome Depot bieden een dienst waarbij verkopers geen beveiligings- of betalingsrisico's lopen en er zijn geen voorafgaande kosten verschuldigd. Deze aanpak biedt gemoedsrust aan verkopers en stroomlijnt het koop- en verkoopproces voor beide partijen die betrokken zijn.

  Geen verkoop, geen kosten

  Motorhome Depot onderscheidt zich van conventionele verkoopmethoden voor campers door een onderscheidend alternatief te bieden dat veiligheids- en betalingsrisico's elimineert, evenals eventuele voorafgaande kosten. Het bedrijf pakt de tekortkomingen van traditionele verkooproutes aan, die doorgaans betrokkenheid bij dealers tegen lagere prijzen inhouden of het proberen van particuliere verkopen met beveiligings- en betalingsrisico's. In tegenstelling tot dat biedt Motorhome Depot een risicovrije benadering waar verkopers en kopers zonder zorgen kunnen handelen, waardoor een veilig en naadloos proces wordt gegarandeerd voor alle betrokken partijen.

  Motorhome Depot Nederland zoekt nieuwe franchisenemers!

  In de regio Friesland, regio Rotterdam, regio Overijssel omgeving Almelo, regio Zuid-Holland omgeving Zoetermeer, regio Zuid-Holland omgeving Oud-Beijerland en de regio Limburg zoekt Motorhome Depot Nederland nieuwe franchisenemers. Als onafhankelijk campermakelaar werk je binnen je eigen regio en ben je aangesloten bij een landelijke en internationale organisatie. Dat biedt grote voordelen:

  • je werkt als zelfstandig ondernemer binnen je eigen regio en hebt de mogelijkheid een goed, boven modaal inkomen te verdienen. Je bepaalt je eigen agenda en bent flexibel in je tijdsindeling;
  • je kunt terugvallen op een sterke centrale organisatie en hoofdkantoor en ontvangt alle support zoals commerciële en administratieve ondersteuning;
  • als campermakelaar van Motorhome Depot profiteer je van de jarenlange internationale ervaring van de organisatie en de voorsprong in de internationale markt;
  • je profiteert van de landelijke marketing- en communicatieactiviteiten;
  • je groeit mee in de verdere ontwikkeling van Motorhome Depot Nederland.

  Bovendien regelt Motorhome Depot het plannen van bezichtigingen, coördineren van biedingen en voeren van onderhandelingen namens klanten. Daarnaast worden financiële transacties verwerkt via een derdenrekening om betalings- en leveringsbeveiliging voor klanten te garanderen.

  Motorhome Depot Nederland vindt het belangrijk dat je past bij ons team en onze cultuur en dat je onze klanten de best mogelijke service wil bieden. Ben je ondernemend, commercieel aangelegd en heb je affiniteit met de campermarkt, dan is deze kans iets voor jou.

  Training en opleiding

  Bij aanvang start je met een uitgebreide en intensieve training. Je leert de technische kant van het bedrijf kennen door onze uitstekende initiële en doorlopende trainingsprogramma’s en softwaresystemen. De training is ontworpen om zeer praktisch en taakgericht aan de slag te gaan en je ontvangt een toetredingspakket met alles wat je nodig hebt om te beginnen. Tegen het einde van de training spreek je al met camperbezitters. Vanaf het begin ondersteunen we je bij het bouwen van je campervoorraad voor de verkoop. Als je ons advies volgt en de bewezen succesvolle systemen toepast, is er geen reden waarom je je eerste camper niet binnen enkele weken nadat je je bij ons hebt aangesloten, verkocht hebt. Vanaf dat moment begin je een serieuze inkomstenstroom op te bouwen.

  Interesse?

  Ben jij op zoek naar een eigen onderneming en lijkt dit je wat?

  Motorhome Depot (UK) in Groot Brittannië is in 2008 opgericht en is inmiddels meer dan 10 jaar marktleider. Het bedrijf biedt de diensten van een campermakelaar aan eigenaren die hun campers willen verkopen. Dit omvat een alternatief voor het verkopen aan een dealer tegen een lage inruilprijs of het privé verkopen met risico's, en biedt een veilige en probleemloze verkoopervaring. Op de thuismarkt in Groot Brittannië behalen de 76 regionale campermakelaars gezamenlijk een omzet van meer dan 100 miljoen Britse ponden (GBP) per jaar.

  Motorhome Depot heeft de manier waarop kampeerauto's worden verhandeld gerevolutioneerd en is de toonaangevende tussenpersoon geworden voor de verkoop van kampeerauto's in Europa. Sinds 2015 heeft het zich gevestigd als marktleider in het Verenigd Koninkrijk, door de manier waarop campers worden verhandeld te transformeren, en breidt het zijn invloed uit over heel Europa, waaronder Nederland. Door deze internationale focus zal Motorhome Depot binnen enkele jaren een internationaal netwerk gerealiseerd hebben waar ieder aangesloten land profijt van zal hebben. Voor Motorhome Depot campermakelaars is dit een groot voordeel ten opzichte van concurrenten.

  Het hoofdkantoor van de Nederlandse master franchise Motorhome Depot Nederland is gevestigd in Zeewolde. Motorhome Depot Nederland wil de komende jaren een sterke positie als franchise-organisatie opbouwen met behulp van de door Motorhome Depot UK bewezen marktbewerkingsmethode, marketingprogramma’s en softwaresystemen.

   

  De Campermakelaar Motorhome Depot biedt garantiepakket bij aanschaf tweedehands camper

  Bij De Campermakelaar Motorhome Depot begrijpen zij de wensen van kopers als geen ander. Veel potentiële kopers...

  Waarom deze kersverse ondernemers hun hart in franchise leggen

  Reportage

  Ze hebben verschillende interesses, skills en ambities maar één ding hebben deze kersverse franchisenemers gemeen...

  Vier formules met zin in 2019

  Reportage

  Vier formules in vier totaal verschillende branches blikken terug op 2018 en kijken vooruit naar 2019.

  Nieuw te openen

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Aantal vestigingen
  15
  Waarvan franchise
  14
  Entreegeld
  €24.000
  Totale investering
  €24.000
  Benodigd eigen vermogen
  €24.000