Nieuwe franchisenemer Motorhome Depot in de regio Oost-Brabant

Onlangs heeft Dirk van Moll h.o.d.n. Dirk van Moll uw Campermakelaar  zich bij Motorhome Depot Nederland aangesloten als franchisenemer in de regio Oost-Brabant. Dirk is via franchise+ in contact gekomen met Motorhome Depot Nederland.

Dirk vertelt: “Ik wilde heel graag van mijn hobby mijn werk maken en zocht naar een formule die aansloot bij mijn interesses. Ik kwam de formule Motorhome Depot tegen op de website van  franchise+ en was direct geïnteresseerd.  Ik heb mij verdiept in de Campermarkt en zag dat deze markt de komende jaren flink groeit. Na een bezoek en een fijn gesprek met de Master Franchisegever heb ik mij aangesloten en ben als zelfstandig ondernemer begonnen. 

De eerste week heb ik een leerzame  interne opleiding gehad en tijdens de kwartaalmeeting, die de week erop plaats vond, heb ik meteen al mijn collega campermakelaars uit heel Nederland en een aantal collega’s uit Engeland ontmoet. Iedereen is het erover eens dat onze formule werkt en dat het loont wanneer je het juist aanpakt. We zijn niet voor niets de grootste Campermakelaar van Europa!

De ondersteuning van het hoofdkantoor in Almere is uitstekend en wordt steeds uitgebreider. We innoveren snel om aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen. Onze klanten betalen veilig via Notarieel Betalen en we gaan op korte termijn digitaal via een eigen Motorhome Depot Campermakelaars App werken.  Hierdoor heb je altijd alle gegevens bij de hand wanneer iemand vragen heeft over een camper die in bemiddeling is. Maar ook is alles meteen digitaal ingevoerd en ontvangen onze klanten direct alles per email. Nu ik enkele weken verder ben kan ik alleen maar zeggen dat ik er erg content mee ben dat ik deze stap heb gezet.”