Hèlen en Kees Berkelmans zijn nieuwe franchisenemers Motorhome Depot via Franchise+

Onlangs hebben Hèlen en Kees Berkelmans h.o.d.n. Camper Agency B.V. zich bij Motorhome Depot Nederland aangesloten als franchisenemer voor de regio Midden Brabant. Hèlen en Kees zijn via Franchise+ in contact gekomen met de franchiseformule.

Kees vertelt: “Wij hebben in het verleden samen een bedrijf gehad en zochten naar iets nieuws wat ons beiden aansprak. Menig franchiseformule hebben wij bekeken en ook gesprekken gehad. Telkens kwamen wij tot de conclusie dat dit nog niet was wat wij zochten, totdat wij met Motorhome Depot Nederland een gesprek hadden. Dit sprak ons beide aan en de klik was er meteen. Wij zijn de franchiseformule en de campermarkt verder gaan onderzoeken om voor onszelf een goed onderbouwde beslissing te kunnen nemen. Wij hebben vertrouwen in de formule en kunnen ons goed verplaatsen in een camperverkoper en -koper. Alle opgedane ervaring in het verleden komt goed van pas.”

“Daarnaast is Motorhome Depot Nederland druk bezig zijn formule verder uit te bouwen in een groeiende markt. De formule biedt enorm veel mogelijkheden en kansen. Wij vinden het een uitdaging om de formule mee uit te bouwen en in deze fase dan ook aan te sluiten. Er heerst een open en transparante organisatiecultuur. Wij opereren in onze regio als zelfstandig ondernemer, maar hebben goed contact met alle collega-franchisenemers en kunnen terugvallen op volledige ondersteuning van het hoofdkantoor. Wij hebben er zin in en zien de toekomt zeer positief tegemoet”, aldus Kees.
 

motorhome depot