Nieuwe franchisenemer voor Caravan Depot

Cees Limburg handelend onder de naam Cees Limburg uw Campermakelaar heeft zich naast Motorhome Depot nu ook aangesloten als franchisenemer bij Caravan Depot voor de regio Zeeland, omgeving Spijkenisse.

Cees vertelt: “Begin 2020 ben ik bij Motorhome Depot aangesloten als campermakelaar. Na een aantal maanden ben ik op zoek gegaan naar een kantoorpand en deze heb ik sinds kort gevonden. Het is een mooie bedrijfsruimte in Tinte (omgeving Brielle). Naast een fijn kantoor beschikt deze ruimte ook over een stalling waarin 900 caravans en 150 campers kunnen staan. Door deze ruime opslagcapaciteit zag ik kans om ook aan de slag te gaan als caravanmakelaar bij Caravan Depot. Met veel enthousiasme breid ik mijn diensten uit en help ik mijn klanten graag bij de verkoop en koop van een camper of caravan.”

Over Caravan Depot

De Engelse eigenaar van Motorhome Depot (UK), sinds 2015 marktleider in Groot Brittannië, is in 2017 gestart met de formule Caravan Depot. Deze formule heeft zich snel ontwikkeld en een enorme groei doorgemaakt. De reden is dat dezelfde vertrouwde werkwijze als Motorhome Depot gehanteerd wordt geënt op de caravanmarkt. Het is dan ook een logisch gevolg dat ook de formule Caravan Depot sinds 2019 marktleider is in Groot Brittannië en klaar om ook in de andere Europese landen te introduceren. Met ingang van januari 2020 zijn zij in Nederland gestart met de formule Caravan Depot uw Caravanmakelaar. Caravan Depot zal binnen enkele jaren een internationaal netwerk gerealiseerd hebben waar ieder aangesloten land profijt van zal hebben. Voor caravanmakelaars is dit een groot voordeel ten opzichte van de concurrenten.

Het hoofdkantoor van de Nederlandse master franchise Caravan Depot Nederland is gevestigd in Zeewolde. Caravan Depot Nederland wil de komende jaren een sterke positie als franchiseorganisatie opbouwen met behulp van de door Caravan Depot UK bewezen marktbewerkingsmethode, marketingprogramma’s en softwaresystemen.