Motorhome Depot en Goboony hebben de handen ineengeslagen 

De franchisenemers van franchiseformule Motorhome Depot - Uw makelaar voor Campers - kregen steeds vaker de vraag om te bemiddelen bij de aankoop van een verhuurcamper, omdat het netto rendement van camperverhuur aantrekkelijk is. Tegelijkertijd kreeg Goboony - het grootste Europese camperverhuurplatform – steeds vaker het verzoek om het beheer van verhuurcampers ergens onder te brengen.

Samenwerking

Goboony en Motorhome Depot Nederland hebben daarop de handen ineengeslagen en zijn een samenwerking aangegaan. Voor de verhuur en het beheer van particuliere campers richtte Motorhome Depot Nederland het dochterbedrijf Motorhome Management & Care op en Goboony het dochterbedrijf Goboony Get & go.

“Dankzij deze samenwerking wordt de klant volledig ontzorgd bij het verhuren van de camper en profiteert hij / zij van een optimaal netto rendement”, aldus Motorhome Depot.

Over Motorhome Depot

Motorhome Depot heeft een revolutie veroorzaakt in de manier waarop campers worden verkocht en is uitgegroeid tot de grootste campermakelaar in Europa. Sinds 2015 is Motorhome Depot marktleider in Groot Brittannië en verovert inmiddels Europa. In Nederland is Motorhome Depot Nederland vanaf 2018 actief en voor verschillende regio’s liggen er nog kansen voor zelfstandige campermakelaars.