Uitbreiding voor Caravan Depot

Marco van der Griendt handelend onder de naam Marco van der Griendt Campermakelaar Zeeland heeft zich naast Motorhome Depot nu ook aangesloten als franchisenemer bij Caravan Depot voor de regio Zeeland, omgeving Bergen op Zoom.

Marco vertelt: “In 2019 ben ik aangesloten als campermakelaar bij Motorhome Depot. Ik doe dit met veel plezier en wil daarom mijn diensten uitbreiden als caravanmakelaar bij Caravan Depot. Toen de kans zich voordeed om stallingsruimte te huren bij het grote en bekende Caravanstalling Zeeland in Arnemuiden was dat voor mij het juiste moment om bij Caravan Depot aan te sluiten. Ik kijk ernaar uit om ook bij deze mooie franchiseformule aan de slag te gaan en mijn klanten te helpen bij een goede verkoop en koop van een camper of caravan.”

Over Caravan Depot

De Engelse eigenaar van Motorhome Depot (UK), sinds 2015 marktleider in Groot Brittannië, is in 2017 gestart met de formule Caravan Depot. Deze formule heeft zich snel ontwikkeld en een enorme groei doorgemaakt. De reden is dat dezelfde vertrouwde werkwijze als Motorhome Depot gehanteerd wordt geënt op de caravanmarkt. Het is dan ook een logisch gevolg dat ook de formule Caravan Depot sinds 2019 marktleider is in Groot Brittannië en klaar om ook in de andere Europese landen te introduceren. Met ingang van januari 2020 zijn zij in Nederland gestart met de formule Caravan Depot uw Caravanmakelaar. Caravan Depot zal binnen enkele jaren een internationaal netwerk gerealiseerd hebben waar ieder aangesloten land profijt van zal hebben. Voor caravanmakelaars is dit een groot voordeel ten opzichte van de concurrenten.

Het hoofdkantoor van de Nederlandse master franchise Caravan Depot Nederland is gevestigd in Zeewolde. Caravan Depot Nederland wil de komende jaren een sterke positie als franchiseorganisatie opbouwen met behulp van de door Caravan Depot UK bewezen marktbewerkingsmethode, marketingprogramma’s en softwaresystemen.