Wederom nieuwe franchisenemer Motorhome Depot via Franchise+

Cees Limburg h.o.d.n. Cees Limburg uw Campermakelaar heeft zich bij Motorhome Depot Nederland aangesloten als franchisenemer in de regio Zuid Holland. Cees is via Franchise+ in contact gekomen met de franchiseformule.

Cees vertelt: “Ik was op zoek naar een franchiseformule waar ik mij als zelfstandig ondernemer bij kon aansluiten en voldoende ruimte voor eigen inbreng zou hebben. Dus geen formule waar alles tot in detail vastligt. Daarnaast wilde ik mij aansluiten bij een jonge groeiende organisatie in een branche die mij aanspreekt. Ik dacht eerst dat dit moeilijk te vinden zou zijn, totdat ik op de website van Franchise+ over de franchiseorganisatie Motorhome Depot las. Een jonge hard groeiende organisatie in een branche die mij aanspreekt.”

Op de vraag hoe het eerste contact is verlopen reageert Cees: “Ik heb contact opgenomen en ben mij verder in de campermarkt gaan verdiepen. Tijdens het eerste gesprek met Motorhome Depot Nederland werd mij bevestigd waar ik op hoopte. De formule biedt mij enorm veel mogelijkheden en kansen. Ik werk als zelfstandig ondernemer in mijn eigen regio in een groeiende markt die mij aanspreekt. Ik heb de volledige ondersteuning van een hoofdkantoor en de onderlinge relatie met de andere collega regio campermakelaars is prettig.” 

Bekijk ook