Van een sign bedrijf naar franchisenemer Motorhome Depot

Ronald Suselbeek

Ronald Suselbeek handelend onder de naam Ronald Suselbeek Campermakelaar Gelderland heeft zich aangesloten bij Motorhome Depot Nederland als franchisenemer voor de regio Gelderland/Overijssel. Via een campermakelaar van Motorhome Depot kwam Ronald in contact met de organisatie en werd enthousiast om zelf als Motorhome Depot campermakelaar aan de slag te gaan. Ronald zocht contact met het hoofdkantoor en na enkele gesprekken heeft Ronald ervoor gekozen zich aan te sluiten als franchisenemer campermakelaar in zijn regio.

Ronald vertelt: “Nadat ik 30 jaar een sign-bedrijf heb gehad, was het voor mij tijd om een andere weg in te slaan. Ik houd enorm van kamperen en campers, dus daar wilde ik iets mee doen en de franchiseformule van Motorhome Depot sluit hier helemaal op aan. Inmiddels heb ik de training gevolgd en ben ik aan de slag gegaan. Een voordeel is dat ik werk als zelfstandig ondernemer in mijn eigen regio in een groeiende markt die mij enorm aanspreekt. Daarnaast heb ik collega regiomakelaars in heel Nederland waarmee ik kan overleggen en de volledige ondersteuning van het hoofdkantoor.”

Over Motorhome Depot

Motorhome Depot (UK) in Groot Brittannië is in 2010 opgericht en is nu al drie jaar lang marktleider. Op de thuismarkt in Groot Brittannië behalen de 49 regionale campermakelaars gezamenlijk een courtage omzet van 4,8 miljoen Britse ponden (GBP) per jaar. Nu is Motorhome Depot toe aan de volgende stap: uitbreiding naar verschillende Europese landen. Door deze internationale focus zal Motorhome Depot binnen enkele jaren een internationaal netwerk gerealiseerd hebben waar ieder aangesloten land profijt van zal hebben. Voor campermakelaars is dit een groot voordeel ten opzichte van de concurrenten. 

Het hoofdkantoor van de Nederlandse master franchise Motorhome Depot Nederland is gevestigd in Almere. Motorhome Depot Nederland wil de komende jaren een sterke positie als franchise-organisatie opbouwen met behulp van de door Motorhome Depot UK bewezen marktbewerkingsmethode, marketingprogramma’s en softwaresystemen.

Op de foto van links naar rechts: Cees van der Zijl en Ronald Suselbeek