Wederom nieuwe Motorhome Depot franchisenemer via Franchise+

Thomas Koppejan h.o.d.n. Thomas Koppejan uw Campermakelaar heeft zich bij Motorhome Depot Nederland aangesloten als franchisenemer in de regio Rotterdam. Thomas is via Franchise+ in contact gekomen met de franchiseformule.

Kampeerbranche
 

Thomas vertelt: “Na 12,5 jaar bij mijn huidige werkgever was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik wilde altijd al graag voor mijzelf beginnen, maar wist niet of dit haalbaar zou zijn. Het mooie is dat ik vóór mijn huidige baan in de kampeerbranche gewerkt heb en deze branche spreekt mij nog steeds enorm aan.”

Op de vraag hoe Thomas met Motorhome Depot in contact is gekomen, reageert hij: “Via Franchise+ zag ik de franchiseformule Motorhome Depot voorbij komen. Toen ik de informatie las werd ik meteen enthousiast. Ik heb contact opgenomen en al snel had ik een eerste gesprek met Motorhome Depot Nederland. Ik bleef enthousiast en heb voor mijzelf alles op een rij gezet.”

Mogelijkheden en kansen
 

“Wat mij vooral aanspreekt is de camperbranche, veel buiten en het contact met de mensen, de camperverkoper en -koper. De formule biedt mij enorm veel mogelijkheden en kansen. Ik werk als zelfstandig ondernemer in mijn eigen regio in een groeiende markt die mij enorm aanspreekt. Ik heb de volledige ondersteuning van een hoofdkantoor en door de contacten met de andere franchisenemers heb ik collega’s om mij heen. Ik heb de training afgerond en heb ontzettend veel zin om te starten en de regio Rotterdam op de kaart te zetten!”, aldus Thomas.
 

 

Bekijk ook