Nieuwe franchisenemer Motorhome Depot en Caravan Depot via Franchise+

Sandy en Annemarie Schinkel h.o.d.n. Schinkel Kamperen B.V. hebben zich zowel bij Motorhome Depot Nederland als bij Caravan Depot Nederland aangesloten als franchisenemer voor de regio’s Drenthe en Overijssel. Via Franchise+ zijn Sandy en Annemarie in contact gekomen met Motorhome Depot en Caravan Depot Nederland.

Sandy vertelt: “De recreatiemarkt is een markt die Annemarie en mij enorm aanspreekt en toen ik afscheid genomen had van mijn vorige werkomgeving, omdat ik graag wat wilde gaan doen waar mijn passie ligt, was het niet zo moeilijk om te beslissen dat dit in ieder geval in de recreatiemarkt zou zijn. Wat en hoe was toen nog niet echt duidelijk. Ik kwam in aanraking met een bedrijf dat in de verkoop van campers zit en ging mij verdiepen in de campermarkt. Deze markt sprak mij enorm aan.  Nadat ik een goede kennis vertelde over mijn afwegingen, tipte hij ons op Motorhome Depot. Hij had deze franchiseformule op Franchise+ gezien. Na een eerste oriëntatiegesprek met het hoofdkantoor was voor mij het plaatje compleet. Ik hoefde er niet lang over na te denken. Alles klopte. De formules Motorhome Depot en Caravan Depot passen volledig in het totaalconcept van Schinkel Kamperen B.V. in Zwolle, waar naast de campers en caravans tevens vouwwagens en het een en ander aan kampeerartikelen wordt aangeboden. Zowel in onze vestiging kunnen onze klanten hun camper of caravan plaatsen voor de verkoop, maar ook klanten die graag hun camper of caravan thuis houden bedienen wij als camper- en caravanmakelaar. De klant is koning!”

“Wij hebben inmiddels de training gevolgd en zijn aan de slag gegaan. Wij zijn er klaar voor en hebben er zin in. En ondanks dat wij zelfstandig opereren in onze regio ervaren wij de volledige ondersteuning van het hoofdkantoor en hebben wij collega regiomakelaars in heel Nederland”, aldus Sandy.