Nieuwe franchisenemers bij De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland!

Jeroen van der Gun en René Devèrs hebben recentelijk besloten om zich aan te sluiten bij De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland als franchisenemers voor de regio Gelderland/Noord-Brabant, met een speciale focus op de omgeving Cuijk. Hun interesse in De Campermakelaar Motorho.me Depot werd gewekt door een eerste kennismaking via Facebook, waarna ze verder zijn gaan verkennen via het platform van Franchise+.

Jeroen van der Gun en René Devèrs Motorhome Depot
Jeroen van der Gun en René Devèrs

Van succesvol ondernemerschap naar nieuwe uitdagingen

Deze stap naar het ondernemerschap komt voort uit een periode waarin ze gezamenlijk een ander bedrijf runden en uiteindelijk verkochten. Op zoek naar nieuwe zakelijke mogelijkheden en uitdagingen, sprak de franchiseformule van De Campermakelaar Motorhome Depot hen bijzonder aan. Na een enthousiast eerste gesprek met het hoofdkantoor waren ze overtuigd van de kansen en mogelijkheden die deze formule biedt.

Ondersteuning en samenwerking

Wat hen aansprak was niet alleen het bewezen succes van De Campermakelaar Motorhome Depot, zowel in Engeland waar het oorspronkelijk vandaan komt als hier in Nederland, maar ook de openheid, transparantie en efficiënte communicatiestructuren binnen de organisatie. Als zelfstandige ondernemers in hun regio ontvangen ze volledige ondersteuning van het hoofdkantoor en koesteren ze goede relaties met andere franchisenemers binnen het netwerk.

Nieuwe avonturen!

Na het succesvol afronden van hun interne opleiding en training, zijn René en Jeroen nu vol enthousiasme begonnen aan hun nieuwe rol als campermakelaars. Ze kijken ernaar uit om hun expertise en passie voor campers in te zetten om klanten te helpen bij het vinden van de perfecte camper voor hun avonturen.