Thierry Reus is nieuwe franchisenemer Motorhome Depot via Franchise+

Thierry Reus h.o.d.n. Thierry Reus Campermakelaar Noord-Holland heeft zich bij Motorhome Depot Nederland aangesloten als franchisenemer in de regio Noord-Holland. Thierry is via Franchise+ in contact gekomen met de franchiseformule.
Thierry vertelt: “Ik kwam in contact met Motorhome Depot bij de aankoop van een camper en ervaarde dit als zeer prettig. Daarna heb ik Motorhome Depot gevraagd ook de bemiddeling van mijn ‘oude’ camper op zich te nemen.”

Van hobby werk maken


“Ik was erg positief over de werkwijze en formule en toen bleek dat er voor Noord-Holland nog een regio campermakelaar gezocht werd ben ik mij verder gaan verdiepen in de organisatie. Na een gesprek met het hoofdkantoor van Motorhome Depot Nederland werd ik steeds enthousiaster. Temeer omdat mij duidelijk werd dat het Engelse moederbedrijf haar strepen al meer dan verdiend heeft in het Verenigd Koninkrijk. Dit gaf mij vertrouwen om als franchise regio campermakelaar bij deze jonge organisatie te willen werken. De mogelijkheid om van mijn hobby m’n ‘werk’ te kunnen maken heb ik vooral door de professionele uitstraling van Motorhome Depot met beide handen aangegrepen”, aldus Thierry. 
 

Bekijk ook