Motorhome Depot Nederland schakelt over naar GreatYouPaid

Met ingang van november is de franchiseorganisatie Motorhome Depot Nederland overgestapt op GreatYouPaid, een nieuw en veilig digitaal betaalsysteem.

Dit betekent dat Motorhome Depot Nederland ervoor zorgt dat zowel de verkopers als de kopers van campers gebruik kunnen maken van een gegarandeerd veilige en gemakkelijke digitale betalingsmethode.

Innovatieve betalingsmethode voor campertransacties

Bij de aanschaf van een tweedehands camper zijn grote bedragen gemoeid. Zowel de koper als de verkoper willen zekerheid. Daarom verlopen de betalingen via een derdengeldenrekening onder toezicht van De Nederlandse Bank. Hierbij wordt het "vier ogen principe" toegepast. De identificatie van de verkoper en de betaling door de koper zijn eenvoudig. Het aankoopbedrag wordt op de derdengeldenrekening vastgehouden, totdat de koper akkoord gaat met het vrijgeven van het koopbedrag.

Het proces en voordelen 

Voor de koper is het voordeel een gegarandeerde levering van de camper of je geld terug en voor de verkoper is het voordeel een 100% zekerheid van betaling na succesvolle overdracht van de camper.

Elke Motorhome Depot-franchisenemer die als campermakelaar in zijn regio werkt, heeft een eigen account bij GreatYouPaid. Hiermee kan de campermakelaar de betaling gemakkelijk volgen. Wanneer de camper wordt overgedragen aan de nieuwe eigenaar, kan de koper simpelweg de vrijgeefcode invoeren in het account van de campermakelaar om de aankoop definitief te maken. Het aankoopbedrag wordt dan veilig via GreatYouPaid aan de verkoper betaald. Het is een handige en betrouwbare manier om de betaling af te ronden.

Wil je meer lezen over Motor Home Depot Nederland?

Bekijk hier de formule!