Operationeel Manager gestart bij Motorhome Depot Nederland

Met ingang van augustus 2019 is Gert Vink operationeel verantwoordelijk binnen de organisatie Motorhome Depot Nederland. De Nederlandse Master franchisegever van de formule Motorhome Depot uit Groot-Brittannië is in een jaar tijd fors gegroeid naar inmiddels 14 franchisenemers. Dit is de reden dat Gert Vink is toegetreden tot het managementteam om mede de organisatie naar een volgende fase te brengen. Motorhome Depot Nederland zal de komende maanden naast de acquisitie van nog enkele franchisenemers voor Nederland uitbreiden naar België. 

Gert Vink heeft meer dan 30 jaar franchise ervaring en draagt zijn kennis en ervaring graag over aan de aangesloten franchisenemers. Daarnaast zet hij dit in ten behoeve van de groei, uitbouw en verdere ontwikkeling van de organisatie. Gert komt uit de automotive branche en heeft affiniteit met de campermarkt.     

Motorhome Depot is de grootste campermakelaar in Europa. In 2010 is Motorhome Depot (UK) in Groot-Brittannië opgericht. Sinds 2015 is Motorhome Depot marktleider in eigen land en heeft in Europa een succesvolle positionering bereikt waardoor zij Europa weliswaar veroveren. Met ingang van 2018 is de Master franchise Motorhome Depot Nederland actief in Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Almere.

Ben jij op zoek naar een eigen onderneming en lijkt dit je wat? Motorhome Depot is in verschillende regio's op zoek naar campermakelaars.

Gert Vink Motorhome Depot