De Campermakelaar Motorhome Depot biedt garantiepakket bij aanschaf tweedehands camper

Bij De Campermakelaar Motorhome Depot begrijpen zij de wensen van kopers als geen ander. Veel potentiële kopers geven aan dat ze graag een garantieverzekering zouden willen hebben bij de aanschaf van een tweedehands camper.

Ondanks dat hun werkwijze er volledig op gericht is dat de koper een betrouwbaar voertuig koopt, begrijpen zij ook dat extra zekerheid zoals dealers aanbieden met een garantiepakket vaak gewaardeerd wordt.

Extra zekerheid bij tweedehands camperaankoop

Ondanks dat het normaal niet mogelijk is om bij de aanschaf van een tweedehands particuliere camper een garantiepakket af te sluiten, hebben de campermakelaars bij De Campermakelaar Motorhome Depot nu de mogelijkheid om deze extra zekerheid aan klanten aan te bieden!

Twee speciaal geselecteerde garantiepakketten

De Campermakelaar Motorhome Depot heeft twee speciaal geselecteerde garantiepakketten beschikbaar: het Camper Premium Garant pakket en het Camper Premium Garant Plus pakket, met dekking in heel Europa. Beide pakketten hebben standaard een looptijd van 12 maanden, maar klanten kunnen ook kiezen voor een looptijd van 24 maanden, afhankelijk van de leeftijd of kilometerstand van de camper.

Kopers profiteren van extra voordelen

Als campermakelaar kunnen zij voor de verkoper van de camper een marktconforme prijs realiseren, maar ook de koper extra voordelen bieden. Zoals bij een dealer kunnen zij nu ook een garantiepakket afsluiten bij de aankoop van een tweedehands camper bij De Campermakelaar Motorhome Depot.

Lees meer over: