Nieuwe franchisenemer voor de nieuwe formule Caravan Depot

Inge van Bijleveld h.o.d.n. Inge van Bijleveld uw Caravanmakelaar heeft zich bij Caravan Depot Nederland aangesloten als franchisenemer in de regio Midden Nederland. Inge gaat dit samen doen met haar echtgenoot Herald van Bijleveld die als Motorhome Depot Campermakelaar actief is.

Inge vertelt: “Mijn man Herald is campermakelaar bij Motorhome Depot en ik rolde er op deze manier eigenlijk in. Ik heb de kampeermarkt altijd leuk gevonden en ben zelf vaak met de caravan en camper op vakantie geweest. Deze markt en doelgroep spreekt mij enorm aan. Doordat Herald als campermakelaar actief is ben ik vaak betrokken geweest en hielp Herald daar waar het  kon met plezier.”

“Toen het hoofdkantoor van Motorhome Depot aangaf dat zij met de franchiseformule Caravan Depot gingen starten in januari 2020 hoefde ik niet lang na te denken. Na overleg met Herald besloten wij dat ik als caravanmakelaar aan de slag zou gaan om samen ons bedrijf te gaan runnen. Ik heb de training afgerond en mijn certificaat keurmeester aanhangwagens en caravans gehaald en heb er zin in om samen met mijn echtgenoot de markt in Midden Nederland te gaan bedienen. Herald als Campermakelaar en ik als Caravanmakelaar”, aldus Inge.