Jamin

Vol enthousiasme naar het werk

Je droomt waarschijnlijk al een tijdje van het zelfstandig ondernemerschap. Je eigen zaak runnen, zelf beslissingen nemen en direct voor je inzet beloond worden. Dat is waar je vrolijk van wordt!

Daarvoor kun je natuurlijk een eigen bedrijf van de grond af opbouwen, maar je kunt ook franchisenemer worden van Jamin. Dan heb je écht alle reden om vrolijk te worden, want je bent dan ondernemer van de vrolijkste verwenwinkel van Nederland bij een grote professionele organisatie. Jamin biedt je een uitgekiende assortimentssamenstelling met aantrekkelijke marges. Bovendien kun je volop rekenen op ondersteuning van Jamin om van je winkel een groot succes te maken.

De toekomst lacht ons toe

Jamin heeft nu 95 winkels in Nederland, waarmee ons bedrijf marktleider in de zoetwaren branche is. We blijven vernieuwen en willen graag verder groeien. Al onze toekomstige winkels worden volgens nieuw concept ingericht en ook onze bestaande winkels worden in versneld tempo omgetoverd tot prachtige, kleurrijke en moderne winkels. Jamin heeft vele mogelijkheden om verder te groeien en heeft daarbij in tegenstelling tot veel andere winkelketens geen concurrentie van internet. We blijven winkels uitbreiden en daarbij spelen de franchisenemers een zeer belangrijke rol. De winkels worden gerund door gedreven ondernemers met passie voor het vak. Juist de passie, het vakmanschap en het plezier in het werk zorgen ervoor dat Jamin een succes is. We zijn daarom ook zuinig op onze ondernemers en bieden ze alles wat ze nodig hebben om het maximale uit zichzelf en uit hun winkels te halen.

Ondersteuning waar je vrolijk van wordt

Als franchisenemer van Jamin profiteer je dan ook van vele voordelen. Om te beginnen lift je mee op de naamsbekendheid van Jamin, die maar liefst 95% is. Door de centrale inkoop van het uitgekiende assortiment profiteer je daarnaast van hoge marges. Bovendien regelt Jamin de meest uiteenlopende zaken voor je, zoals de samenstelling van het assortiment en de winkelformule maar ook bevoorrading, herkenbare reclamecampagnes en praktische opleidingen. Je wordt ondersteund door onze Jamin franchisemanagers, die je als bedrijfsadviseur helpen bij zaken zoals winkelpresentatie, personeel en financiën. Zo kun jij je volledig richten op het verrassen van je klant en van je winkel een waar succes maken.

Het lekkerste van Jamin

Snoepen en genieten van lekkernijen is van alle tijden. Want wie wil zich niet (laten) verwennen? Jamin heeft een zeer uitgebreid assortiment opgedeeld in de productgroepen chocolade, ijs, suikerwerk, schepsnoep en cadeaus. Voor elke productgroep bieden we een assortiment met schappenplan aan. Gedurende het jaar vinden wisselingen in assortiment plaats om het assortiment continu op het seizoen aan te laten sluiten. Om de unieke verwenwinkel te blijven pakt Jamin ook regelmatig uit met nieuwe concepten en producten, zoals het Twizzl ijsconcept, zelfschepchocolade en American Candy.

En, ben je al enthousiast? 

Dat is meer dan voldoende reden om eens nader kennis te maken. Zie je jezelf al staan in je eigen kleurrijke winkel vol vrolijke klanten? Heb je al ideeën over hoe je jouw eigen marktgebied met jouw ondernemerschap gaat bewerken? Vul dan vandaag nog het inschrijfformulier in (vind je op www.jamin.nl) en stuur het naar ons, zodat we je kunnen uitnodigen voor een gesprek. Wil je eerst meer weten? Bel of e-mail ons dan. Je bereikt de afdeling werving en selectie op telefoonnummer: 06-20362119, e-mail: werving@jamin.nl of check www.jamin.nl.

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
1985
Aantal vestigingen
95
Waarvan franchise
93
Entreegeld
€ 10.000
Jaarlijkse fee
6%
Totale investering
€ 120.000
Eigen vermogen
€ 33.000
NFV lid
Ja