Jamin in Hoofddorp vernieuwd

Vrijdagochtend 29 maart is de heropening van Jamin in Hoofddorp. Om 10:00 uur zal kleindochter Elvie van 3 jaar van franchisenemer Jeroen Bertels een symbolisch roze lint doorknippen.

“Hiermee zal de opening van de gerestylede winkel officieel plaatsvinden. Al tientallen jaren maakt Jamin Hoofddorp succesvol deel uit van de winkelstad Hoofddorp. De winkel is grondig verbouwd en helemaal klaar voor de toekomst”, vertelt een woordvoerder namens de franchiseformule.

Retail anno 2019

“Met alle vrolijke kleuren en heerlijke geur van snoep was de winkel al een hele aanwinst voor de winkelstraat. Maar nu, met snoepsilo’s vanuit het plafond, aangebrachte led- verlichting en wél 315 soorten snoep en chocolade is het een shopervaring als nooit tevoren. Een voorbeeld van retail anno 2019; beleving ten top.

Zelf scheppen had nog nooit zo’n hoge fun factor! Je kunt nu met je eigen kleur schepje een ronde maken langs alle soorten snoep en chocolade. Aan alle bezoekers is gedacht; voor het toenemend aantal buitenlandse bezoekers is een deel van de signing nu geheel in het Engels en naast de 18 soorten suikervrij er is zelfs een Halal assortiment te vinden met wel 8 soorten”, aldus de woordvoerder.
 

Bekijk ook