Jamin breidt uit naar Duitsland

Jamin is al sinds 1883 een fenomeen in de Nederlandse winkelstraten. Sinds begin deze maand verovert de, door jong en oud geliefde, snoepketen ook de harten van de Duitse consument!

In de grootste winkelstraat van Keulen, de Hohe Straße, is nu ook een snoepparadijs van formaat geopend waar het Jamin logo fier op de pui pronkt. Snoepsilo’s vanuit het plafond, international candy van over de gehele wereld (chips uit Amerika, lollies uit Mexico, zelfs TikTok hits uit Japan) en keuze uit ontelbaar veel smaken macarons en paaseitjes. En niet te vergeten, je kunt ook zelf je eigen ijs creëren en vers laten bereiden. Kortom, alles kan in deze nieuwste Jamin winkel.

De stap naar Duitsland is een erg spannende uitdaging. Hoe reageren onze Oosterburen op 50 smaken Paaseitjes? Slaan de social mediakanalen van Jamin ook aan bij het Duitse publiek? En zijn Duitsers over te halen om de traditionele Paashazen ook eens ergens anders te kopen dan bij hun vertrouwde winkels?
De tijd zal het allemaal uitwijzen. De winkels straalt in ieder geval helemaal uit waar Jamin anno 2022 voor staat. Onderscheidende producten, fun en kleur. Heel veel kleur! Ledverlichting in combinatie met hippe visuals kleuren de muren. In de winkel staan jongeren volop selfies te maken en stories te schieten.
Deze winkel, het assortiment en vrolijk geklede personeel is zichtbaar klaar voor de Duitse markt. Maar is de Duitse klant ook ready voor de vooruitstrevende Jamin formule anno 2022?

Bekijk ook