Terugkeer Jamin in Almelo blijkt schot in de roos

Na 30 jaar is de snoepwinkelketen Jamin terug in het centrum van de Twentse gemeente Almelo. Na de feestelijke opening een maand geleden kan de eerste balans worden opgemaakt. En die is bijzonder positief. 

“De nieuwe candy store trekt dagelijks vele klanten en bezoekers die, op een veilige en corona-verantwoorde manier, nieuwsgierig komen kijken naar de meterslange snoepmuur. Meer dan 250 soorten schepsnoep lijken letterlijk uit het plafond te komen en vullen de gehele achterwand. Een kleurrijk spektakel waar dagelijks tientallen tienermeiden staan te poseren voor hun Instagram en TikTok. Ook voor de winkel staat met mooi weer een grote rij netjes op 1,5 meter afstand. Mensen willen zich duidelijk weer trakteren op snoep, chocolade, ijs of ander lekkers. Een bezoekje aan de kleurrijke winkel is volgens klanten dan ook echt een uitje”, vertelt een woordvoerder namens de franchiseformule. 

De winkel is gevestigd bij het Marktplein in een nieuw winkelpand aan de Corridor, in het nieuwe winkeldeel van Almelo centrum. Jamin is momenteel druk bezig met verdere uitbreiding. Zo werden er recentelijk nieuwe winkels geopend in Amsterdam en wordt in september een 2e nieuwe Jamin winkel in Den Haag geopend.

Bekijk ook