Jamin start 10e project middels crowdfunding

Jamin Maassluis zal binnenkort haar deuren openen. De franchisenemers die deze vestiging in winkelcentrum Koningshoek zullen starten zijn de 53-jarige Arnoud Boersma en zijn vrouw Debbie Boersma - Van Triet. De financiering middels crowdfunding is aangevraagd wegens een relocatie en verloopt via Capital Circle.

Al meer dan 20 jaar loopt Arnoud rond in verschillende Jamin-vestigingen in diverse functies. Door de jaren heen heeft Arnoud de markt en ook Jamin zien veranderen, waardoor hij weet hoe hij op zaken in moet spelen.

Voordat Arnoud franchisenemer werd van Jamin heeft hij jarenlang gewerkt als Jamin filiaalmanager. 16 jaar geleden is Arnoud franchisenemer van Jamin in Capelle aan de IJssel geworden. Het winkelcentrum waar de oude Jamin vestiging was gehuisvest was te groot voor het Jamin concept en was bovendien toe aan een renovatie. Arnoud krijgt nu de kans om een nieuwe Jamin te beginnen in Maassluis. De winkel in het gerenoveerde winkelcentrum heeft een kleiner vloeroppervlak (65 m2) en sluit goed bij het nieuwe Jamin concept aan.

Na al die jaren zijn Arnoud & Debbie nog steeds meer dan enthousiast over Jamin en de diverse werkzaamheden. “Ik ben blij dat ik ondernemer kan blijven bij Jamin, want Jamin zijn leuke winkels en de artikelen zijn fantastisch om te verkopen”, aldus Arnoud. Ook echtgenote Debby, die als invalkracht regelmatig zal bijspringen in de exploitatie, ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. ”Met deze gedachte word je vanzelf enthousiast om de winkel in Maassluis tot een succes te brengen”, aldus het enthousiaste echtpaar.

De financiering van Capital Circle zal worden aangewend voor een relocatie, de start van de nieuwe vestiging in Maassluis. Er zal worden geïnvesteerd in een verbouwing van de winkel, de inventaris en voorraad.

Bekijk ook