Getir in Nederland

  Getir: ‘s werelds eerste snelle boodschappen bezorger

  Getir is al sinds 2015 een succes in Turkije en verovert nu ook de markt in andere landen, onder andere de VS, Engeland, Duitsland, Frankrijk en ook Nederland. Wat doet Getir precies, wat is hun succesformule en wat zijn de voordelen van aansluiten bij het netwerk van dit snelgroeiende bedrijf?

  Wie is Getir?

  Getir is gespecialiseerd in het vlot en veilig bezorgen van boodschappen. Het bedrijf bezorgt ‘binnen minuten’, maar doet geen 10-minuten belofte om geen druk op bezorgers uit te oefenen. Het bedrijf startte in 2015 in Turkije en begon in 2021 de eerste bestellingen in Amsterdam te bezorgen. Al snel kwamen daar steden als Rotterdam en Den Haag bij. Inmiddels bezorgt Getir in 14 steden binnen Nederland en er zullen er meer volgen.

  Vanaf het begin kende Getir een stabiele groei, die versnelde tijdens de coronacrisis. Getir groeide naar ruim 600 vestigingen in Turkije en startte met forse uitbreidingen in andere landen. Hoe? Mede door middel van een uitgebreid assortiment van populaire A-merken tot aan favoriete lokale producten, wekelijkse superdeals en bezorging binnen minuten.

  Wat is de Getir formule?

  De formule van Getir in het kort: het bezorgen van boodschappen vanuit een Getir vestiging aan de klant. De sleutel tot succes is hierbij efficiëntie en operational excellence.

  Naast de vier grote steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht is Getir tevens gevestigd in de volgende steden: Groningen, Arnhem, Nijmegen, Breda, Tilburg, Eindhoven, Haarlem, Hilversum, Delft en Amstelveen.

  De voordelen van samenwerken met Getir

  Welke voordelen biedt het aansluiten bij Getir jou? We zetten ze op een rij:

  • Je doet kennis en ervaring op van de grootste snelle boodschappen bezorger binnen de markt en kijkt mee op het hoogste niveau van technologie en bedrijfsprocessen;
  • Getir is lokaal georiënteerd: creëert niet alleen lokale werkgelegenheid, maar werkt ook graag samen met de buurten waarin de winkels gevestigd zijn, exposeert werken van lokale kunstenaars in de etalages van vestigingen en koopt ook bij lokale ondernemers in;
  • Goed imago: we werken toe naar een hoge klanttevredenheid voor zowel de dienstverlening als het assortiment;
  • Je stapt op een goed moment in, namelijk aan het begin van een veelbelovende en kansrijke groeimarkt.

  Welke ondersteuning biedt Getir

  Getir is in gesprek met banken om afspraken te maken over financieringen. Daarnaast biedt Getir zijn partners ondersteuning op onder andere de volgende punten:

  • Je krijgt een 2 weekse training waarin Getir jou de fijne kneepjes van het vak leert.
  • In de 2 weken na opening krijg je dagelijkse ondersteuning vanuit het Getir launch team.
  • Aansluitend krijg je ondersteuning van een regiomanager die voor jou ook het eerste aanspreekpunt is.

  Wat vraagt Getir

  Wat Getir van potentiële zakenpartners vraagt is een winnaarsmentaliteit, de bereidheid om hard te werken en een paars hart voor de zaak. Daarbij komt ook wat pioniersgeest van pas; je zult een belangrijke rol spelen in de verdere professionalisering van Getir in Nederland.

  Bouw jij samen met Getir aan de beste en snelste bezorgservice van Nederland?

  Om de nummer 1 van Nederland te worden heeft Getir enthousiaste partners nodig. Heb jij de drive om samen met Getir de markt te veroveren, door snelle levering van een breed assortiment aan supermarktproducten? Vraag dan vandaag nog vrijblijvend informatie aan!

  Getir is in 2015 gestart in Turkije. De oprichter is Nazim Salur die eerder succesvol de Taxi app (Uber concurrent) BiTaksi opgestart heeft. Na een stabiele groei is het bedrijf naar ruim 500 vestigingen in Turkije doorgegroeid en vervolgens ook uitgebreid naar andere landen.

  Momenteel is Getir in verschillende grote Nederlandse steden prominent aanwezig. De veilige en vlotte bezorging én aantrekkelijke acties maken Getir bijzonder succesvol.

  Visie

  Getir wil de nummer 1 aanbieder van het veilig en vlot bezorgen van boodschappen aan de Nederlandse consument worden.

  Missie

  “Deliver Surprise and delight as the best fast & safe grocery company in the Netherlands”.

  Kernwaarden

  • Be a good person first;
  • we are pioneers, game changers;
  • Strive for the best version of yourself;
  • Ideas beat hierarchy; speed is our currency.

  Hoe werkt Getir voor de klant?

  Boodschappen bestellen via Getir is erg gemakkelijk. Klanten volgen het onderstaande stappenplan:

  • Download de gratis Getir app.
  • Selecteer de boodschappen in de app.
  • Betaal online en plaats een bestelling.
  • Krijg de boodschappen binnen enkele minuten aan de deur bezorgd.
  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Entreegeld
  €0
  Totale investering
  €150.000
  Benodigd eigen vermogen
  €50.000