Overige Dienstverlening

Wil jij franchisenemer worden bij een franchiseformule in de dienstverleningssector? Kijk dan op deze pagina's naar de diverse mogelijkheden in de Overige Dienstverlening. 

De verschillende branches in de Overige Dienstverlening

De sector Overige Dienstverlening bevat diverse formules die niet in de andere branches van dienstverlening passen. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Reinigen van kleding en textiel
  • Reparatie van computers en communicatieapparatuur
  • Reparatie van consumentenartikelen (geen computers, communicatieapparatuur, auto’s en motorfietsen)

Franchiseformules in de Overige Dienstverlening

Een aantal voorbeelden van franchiseformules in de branche van Overige Dienstverlening zijn:

Autotaalglas

Autotaalglas heeft ervaring in het herstellen en vervangen van autoglas. Autotaalglas bestaat uit circa 55 franchisevestigingen die worden geleid door zelfstandige lokale ondernemers. Zij werken volgens een uniforme kwaliteitsconcept. Hierbij is zorgvuldigheid bij het repareren of vervangen van een autoruit belangrijk, maar ook de omgang met de klanten. 

Pirtek

Pirtek is een internationale gerenommeerde franchiseformule. In alle landen waar Pirtek aanwezig is, wordt volgens dezelfde succesvolle formule gewerkt. Het gaat hierbij om het vervangen van hydrauliekslangen op locatie. Na ruim twintig jaar heeft Pirtek meer dan 170 centers in Europa en rijden er meer dan 700 mobiele service units om binnen 1-uur op locatie de Pirtek service aan te bieden. Pirtek is hierin marktleider in Europa.

StomerijCollectief

StomerijCollectief brengt vraag en aanbod bij elkaar op het gebied van stomerijdiensten. Als franchisenemer ben je een teamspeler, gedreven, ondernemend en zelfstandig. Overigens krijg je ondersteuning, dus je zal er niet alleen voor staan. 

World Options

World Options is specialist in het organiseren van transport (pakketten, express en pallets) voor het MKB, zowel nationaal als internationaal. World Options is wereldwijd actief en heeft lucratieve contracten gesloten met grote vervoerders als TNT, DPD, DHL, etc. Tijdens en na de start-up krijg je voortdurend begeleiding. 

Meer weergeven