Hotel & Reisbureau

Vlieg jij de wereld over en ben jij dol op het ontdekken van verschillende culturen? Zit jij vol met ervaringen en avontuurlijke verhalen? Wellicht is franchising in de branche van Hotel & Reisbureau iets voor jou. Ga hieronder op zoek naar de franchiseformule die bij jou past.

Wat houdt de branche Hotel & Reisbureau in?

De reisbranche houdt zich bezig met het uitgaand toerisme. De reisbranche kan zowel offline als online waarde toevoegen aan de reisbeleving van de klant. Of het nu vakantie-, zaken- of groepsreizigers zijn, als je werkt in de reisbranche, dan heb je een veelzijdige en afwisselende baan waarbij je veel contact met mensen hebt. 

Vereisten in de branche Hotel & Reisbureau

Werken in de reisbranche betekent werken in een leuke en goede werksfeer. Als je in deze branche succesvol wilt zijn, moet je out of the box kunnen denken, nieuwsgierig, creatief, gastvrij en klantgericht zijn en een ondernemende instelling hebben. 

Online strategie doorslaggevend voor succes

Een bedrijf in de branche hotel & reisbureau bevindt zich in een zeer concurrerend speelveld. Het is belangrijk dat je onderscheidend en top-of-mind blijft. Inmiddels vindt circa 85 % van alle uitgaven aan vliegtickets en logies-accommodaties in ons land, online plaats. Daarom is een goede vindbaarheid online voor zowel hotels als reisbureaus belangrijk: zowel voor het boeken, als tijdens de reis van de klant zelf. 

Meer weergeven