Veel interesse in nieuwe Franchise+ Beurs

In de eerste 2 weken dat de inschrijvingen voor standhouders zijn geopend is er veel interesse in deelname aan de nieuwe Franchise+ Beurs. Zowel bekende namen als nieuwe opkomende formules hebben hun deelname bevestigd en er komen dagelijks nieuwe partijen bij.

Grote namen en nieuwe spelers 

Deelnemers vertegenwoordigen de grote diversiteit binnen de franchisewereld. Aanwezige franchiseformules zijn onder andere Domino’s Pizza, Anytime Fitness, Kwalitaria, Getir, Sushi Chef, InXpress, Bosbox en UwMakelaar.  

Business boost plein 

Nieuw is ook het Business Boost plein met partijen die een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het succes van startende en bestaande ondernemers.

Directeur Pieter Koelewijn: “Het vinden van een franchiseformule die bij je past is de eerste stap naar het ondernemerschap. Om écht succesvol te worden zijn de stappen daarna minstens zo belangrijk. Daarom maken we aspirant-ondernemers op de Franchise+ Beurs middels het uitgebreide seminarprogramma en het Business Boost plein ook wegwijs in de belangrijkste vervolgstappen.”  

eSports & meer 

De Franchise+ Beurs brengt deelnemers, exposanten en deskundige sprekers samen voor het delen van informatie, educatie en om samen te sparren over bedrijfsontwikkeling. We gaan zelfs verder dan dit alleen, beleving en plezier mag niet ontbreken. Er valt voldoende te beleven en te ervaren tijdens onze Franchise+ Beurs, bijvoorbeeld met de Augmented Reality eSport Arena verzorgt door de franchiseorganisatie HADO. Daarnaast zijn er diverse standhouders aanwezig, waar je letterlijk de producten kunt proeven.  

Interesse om deel te nemen als standhouder of te bezoeken? 

 
Lees meer over:
Janise Gomes
Marketing Manager
Bekijk ook

Koelewijn & Partners helpt al sinds 1988 franchisenemers én franchisegevers in iedere branche en elke ontwikkelingsfase met advies en hands-on ondersteuning om de volgende stap te nemen voor nog meer succes.